Graužikai
paskaičiusi, kaip cia nuoširdžiai dalinatės savo rupesčiais ir džiaugsmais, nusprendziau ir as truputi papasakoti apie savo linksmąją šeimyną:D
prieš keturias dieneles i namus atsikraustė penktas augintinis-triušiukas. ji gavau jau paaugusį,tačiau tai ne bėda,nes Puzikas yra be galo draugiškas ir jaukus padarėlis, kuris turbūt buvo sukurtas žaidimams ir glostymui:D Tiesa truputi nerimavau dėl to, kaip sureaguos nimfutis,nes paukštukas yra bailokas. ir situacija nera jau tokia gera kaip pasirode..
beto jau metai kaip turiu dvi žiurkėnes:D meilučiukės tokios.. bet gaila kad gyvenimas jų trumputis...
prieš keturias dieneles i namus atsikraustė penktas augintinis-triušiukas. ji gavau jau paaugusį,tačiau tai ne bėda,nes Puzikas yra be galo draugiškas ir jaukus padarėlis, kuris turbūt buvo sukurtas žaidimams ir glostymui:D Tiesa truputi nerimavau dėl to, kaip sureaguos nimfutis,nes paukštukas yra bailokas. ir situacija nera jau tokia gera kaip pasirode..
beto jau metai kaip turiu dvi žiurkėnes:D meilučiukės tokios.. bet gaila kad gyvenimas jų trumputis...
- Prikabinti failai
-
- gyvuliai 2008 022.jpg (19.36 KiB) Peržiūrėta 1577 kartus(ų)
Paskutinį kartą redagavo wiltaute 2008.07.14 17:51. Iš viso redaguota 1 kartą.
- wiltaute
Labai gražus triušiukas Čia tas nulėpausis, ar ne? Labai man jie patinka. Tik dabar kyla mintis ar jiem dėl nulėpusių ausų nepadidėja problemų su ausimis? Šunims su nulėpusiomis ausimis tai daugiau problemų nei stačiaausiams būna.
-
aukse - Pranešimai: 11351
- Augintiniai:
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
na, seniai rodėmės. Dabar visiškai pasveikusi. Net stebiuosi, kad tokia siaubingai judri. Ana žiurkė mano tokia nebuvo, niekada nedūkdavo, nelakstydavo kaip be galvos, o šita...ryte ir vakare stebina mane naujais išvystytais greičiais
-
MetuArbata - Pranešimai: 276
-
- Augintiniai:
Gražutė žiurkytė
Žiūriu dabar labai į daugelį kikų užvežė visokių voverių. Ne vienoje jų yra. Kažkokios juodos voverės, burundukai... Nežinau-mano manymu tokį augintinį ne bet kas laikyt gali. Gyvūnai visgi laaaabai judrūs-jiem reikėtų ir nemažo voljero. Kikoje į tokius gana ankštus narvus mano manymu uždaryti.
Žiūriu dabar labai į daugelį kikų užvežė visokių voverių. Ne vienoje jų yra. Kažkokios juodos voverės, burundukai... Nežinau-mano manymu tokį augintinį ne bet kas laikyt gali. Gyvūnai visgi laaaabai judrūs-jiem reikėtų ir nemažo voljero. Kikoje į tokius gana ankštus narvus mano manymu uždaryti.
-
aukse - Pranešimai: 11351
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 4 svečių