Žalumynai
Aš pastebėjau tokį dalyka, kad paukštis sugeba pats išsirinkti kas jam tinka. Bet tai galima daryti tik vasarą ir jeigu paukštis gauna pakankamai žalumynų. Aš bandžiau Kikai po nosim kišti ugniažolę, tai net į burną neėmė. O žiemą tai nežinau, kai trūkumas žalumos, tai ką gali žinoti. Nes maniškė žiemą ant visokių bukietų kaip pasiūtusi puola. O ten kaikurie nuodingi augalai. Aišku jei nepažysti augalų tai geriau neduoti.
-
KIKUTEKU - Pranešimai: 712
Sėklos gal ir gerai, o va tas pienas gal ir nelabai geras. Kažkaip neradau euphorbijų saugių paukščiams augalų sąraše. Tai išmečiau tuos lapus, kol daug neprisiragavo. Beje, visur prie saugių rašomas baltasis dobilas. Taip kad šitų parnešiu - gal les.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
O nesaugiu ar yra?
O pienės pieną taip pat turi.
Mano Kika jau du metus šį augalą valgo, vėlų rudenį tai beveik vienintelis delikatesas. Ir nieko sveika ir gyva, ir labai graži mergaitė.
O pienės pieną taip pat turi.
Mano Kika jau du metus šį augalą valgo, vėlų rudenį tai beveik vienintelis delikatesas. Ir nieko sveika ir gyva, ir labai graži mergaitė.
Paskutinį kartą redagavo KIKUTEKU 2008.07.21 20:47. Iš viso redaguota 1 kartą.
-
Įdomiai-o kuo baltasis dobilas kitoks nei kiti dobilai? Kiti nuodingi o baltasis ne taip išeina? Esu bandžiusi papūgom dobilų atnešt-nežinojau kad negalima. Bet nei vienos nelesė. Nei banguotos, nei nimfos. Tai ir nenešdavau. O sužinojus kad negalima tai iš viso nenešu. Nors banguotos paskanaudavo dobilų sėklų kai būdavo. Kartais.
-
aukse - Pranešimai: 11351
- Augintiniai:
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
-
-
aukse - Pranešimai: 11351
- Augintiniai:
Dabar prisijungę