Plunksnų kritimas ir pleiskanojimas
Dėmesio:
Pastebėję paukščio negalavimą kuo skubiau kreipkitės į veterinarą. Paukščiai slepia savo ligas ir tuo metu kai ji būna pastebima dažnai būna jau įsisenėjusi ir kritinėje būsenoje.
Pastebėję paukščio negalavimą kuo skubiau kreipkitės į veterinarą. Paukščiai slepia savo ligas ir tuo metu kai ji būna pastebima dažnai būna jau įsisenėjusi ir kritinėje būsenoje.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Mūsų kakarikis Grifas vis šeriasi ir šeriasi. Kakarini temoje rašiau kaip mes jį beveik prieš mėnesį nupirkome nuplikusi. Parduotuvėje sedėjo mėnesi, tai atrodė, kad plinka dėl blogos mitybos. Dabar maistas tikrai geras, gauna daug žolių,vaisių, daržovių. Nuplikusiose vietose naujos plunksnos skleidžiasi ir dabar jau neatrodo toks plikas. Bet esamos plunksnos kažkokios pasišiaušusios, kaip šlapios. Dabar pradėjo mesti didžiasias plunksnas, uodegoje beliko tik trys, anksčiau neskaičiavau, bet tikrai ne trys buvo, turbūt dėl to dar beveik nebepaskrenda (ankščiau dar kažkiek paskrido).Nors fiziškai tai tikrai sustiprėjo, ankščiau šliaužiojo po narvą, o dabar energingai šokinėja.
Man tokia mintis kilo, kad gal tai jauniklis, keičiantis savo rūbą, nes pažiūrėjau į sailor nimfukes, jos irgi kaip šlapios atrodo. Gal sakau, dėl blogų laikymo sąlygų ir pastovaus streso (parduotuvėje sedėjo su banguotukais milžinais, kurios jį kapojo), jam tas plunksnų keitimas toks sunkus. Ar aš čia nusišneku?
Man tokia mintis kilo, kad gal tai jauniklis, keičiantis savo rūbą, nes pažiūrėjau į sailor nimfukes, jos irgi kaip šlapios atrodo. Gal sakau, dėl blogų laikymo sąlygų ir pastovaus streso (parduotuvėje sedėjo su banguotukais milžinais, kurios jį kapojo), jam tas plunksnų keitimas toks sunkus. Ar aš čia nusišneku?
-
KIKUTEKU - Pranešimai: 712
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 18 svečių