Erkutės
Dėmesio:
Pastebėję paukščio negalavimą kuo skubiau kreipkitės į veterinarą. Paukščiai slepia savo ligas ir tuo metu kai ji būna pastebima dažnai būna jau įsisenėjusi ir kritinėje būsenoje.
Pastebėję paukščio negalavimą kuo skubiau kreipkitės į veterinarą. Paukščiai slepia savo ligas ir tuo metu kai ji būna pastebima dažnai būna jau įsisenėjusi ir kritinėje būsenoje.
kadangi as tokia neismanele , bent kas liecia erkutes nutariau jusu paklausti kaip mano maze ar jau pasveiko ar dar gydyti ja? siaip jau guvesne sneki , ir labai noreciau ja leisti paskraidyti su kulverstuku bet nenoriu rizikuoti pauksteliu sveikata todel klausiu jusu
-
inesa - Pranešimai: 264
kiek laiko teplioji? Aš tai savaitę tepčiau, kad būtų užtikrinčiau. Spėsi dar suleisti juos paskraidyti.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
-
inesa - Pranešimai: 264
pas maneatsitiko nelaime kai isgiditi papugele jai aplink po snapeliu ira kai ir kokie tai dideli sasai ir an tkoju ka daryti ar tai erkutes jai vis blogiai ir blogiau
-
Uitva - Pranešimai: 184
Perskaitei visą temą? Nuotaukas matei? Panašu? Jei ne, įdėk savo papūgėlės snapelio nuotraukas. O šioje temoje parašyta, kaip papūgėlę gydyti nuo erkučių.
-
- Augintiniai:
panasiu foto nemaciau man ciia visa tema perskaiciau ir savaja jau istepiau vazalinu o foto pabandysiu idet
-
Uitva - Pranešimai: 184
-
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių