Ligos, jų požymiai bei patarimai nustatant ligą
Dėmesio:
Pastebėję paukščio negalavimą kuo skubiau kreipkitės į veterinarą. Paukščiai slepia savo ligas ir tuo metu kai ji būna pastebima dažnai būna jau įsisenėjusi ir kritinėje būsenoje.
Pastebėję paukščio negalavimą kuo skubiau kreipkitės į veterinarą. Paukščiai slepia savo ligas ir tuo metu kai ji būna pastebima dažnai būna jau įsisenėjusi ir kritinėje būsenoje.
Dekui uz nuomones..patarimus..uzuojauta.. pas mane irgi atsigamino viskas... Bet reikia perlipt per save manau... ,o tas Guardian Angel nuo daugelio ligu ,ar kaip...???
-
Grazinutia - Pranešimai: 45
Klaipėdiete aš buvau prašiusi, tai žadėjai pasidalinti, jei negausių. Kol aš čia panikavau, kol ieškojau GA, Grifas kažkaip ryškiai pagėrėjo. Tai nusprendžiau tavęs netrukdyti. Bet jei labai bėda prispaus, tada skambinsiu visais varpais.
Aš paskaičiau apie tą GA, tai ten pagrindas yra augalai keliantys imunitetą. Aš žinau tokį vieną augalą, kuris ištiesų kelia žmogaus imunitetą, tai ežuolė (echinacėja). Mano pensininkai, jeigu iš rudens geria ežuolę profilaktiškai, tai tą sezoną peršalimo ligomis neserga. Jei negeria, tai prasideda.......
Ir Grifui aš ją vis pyldavau į vandenį , nežinau, gal tai padėjo, o gal kažkokia riba atėjo, kada pradėjo matytis pagėrėjimas.
Aš paskaičiau apie tą GA, tai ten pagrindas yra augalai keliantys imunitetą. Aš žinau tokį vieną augalą, kuris ištiesų kelia žmogaus imunitetą, tai ežuolė (echinacėja). Mano pensininkai, jeigu iš rudens geria ežuolę profilaktiškai, tai tą sezoną peršalimo ligomis neserga. Jei negeria, tai prasideda.......
Ir Grifui aš ją vis pyldavau į vandenį , nežinau, gal tai padėjo, o gal kažkokia riba atėjo, kada pradėjo matytis pagėrėjimas.
-
KIKUTEKU - Pranešimai: 712
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 4 svečių