Šunys
Aukse, šuns reagavimas į neįprastus garsus priklauso ir nuo gyvenamosios aplinkos, bute girdisi kai kas praeina laiptinėje, girdisi pravažiuojantys automobiliai, kartais net kaimynų skambutis ar jų bruzdesys.
Aš gyvenu miesto pakrašty, automobilių gausa būna tik vasarą, nes netoliese yra karjeras, praeinančių žmonių nesigirdi, durų skambutis nedažnas garsas. Tačiau mano namuose tikras chaosas, jei papūgos tyli, tai vaikai lenktyniauja, krykštauja, pykstasi ir t.t. Retai būna tylu, pas mus tikrai neįmanoma išgirsti musės zvimbimo. Džemi ir užaugo chaose, todėl jai triukšmas įprastas dalykas. Skambutis kaip neįprastas garsas ir atsirado neseniai, nes sūnus sumanė, kad nors ir durys atrakintos, jam būtina pranešti, kad jis grįžta, todėl užgula skambutį ir laiko kol ateini ponui atidaryti durų, jam tai linksma.
Aš gyvenu miesto pakrašty, automobilių gausa būna tik vasarą, nes netoliese yra karjeras, praeinančių žmonių nesigirdi, durų skambutis nedažnas garsas. Tačiau mano namuose tikras chaosas, jei papūgos tyli, tai vaikai lenktyniauja, krykštauja, pykstasi ir t.t. Retai būna tylu, pas mus tikrai neįmanoma išgirsti musės zvimbimo. Džemi ir užaugo chaose, todėl jai triukšmas įprastas dalykas. Skambutis kaip neįprastas garsas ir atsirado neseniai, nes sūnus sumanė, kad nors ir durys atrakintos, jam būtina pranešti, kad jis grįžta, todėl užgula skambutį ir laiko kol ateini ponui atidaryti durų, jam tai linksma.
-
Daina - Pranešimai: 1285
- Augintiniai:
Pastebėjau, kad mano šunis atpažįsta 35 butų gyventojus ir jų šeimų narius, jiems praeinant pro buto duris netriukšmauja, o loja ant svetimų ar į svečius pas kaimynus einančių žmonių.
-
Hellix - Pranešimai: 2149
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių