Psitakozė, ornitozė...
Dėmesio:
Pastebėję paukščio negalavimą kuo skubiau kreipkitės į veterinarą. Paukščiai slepia savo ligas ir tuo metu kai ji būna pastebima dažnai būna jau įsisenėjusi ir kritinėje būsenoje.
Pastebėję paukščio negalavimą kuo skubiau kreipkitės į veterinarą. Paukščiai slepia savo ligas ir tuo metu kai ji būna pastebima dažnai būna jau įsisenėjusi ir kritinėje būsenoje.
Paskutinį kartą redagavo KIKUTEKU 2008.08.14 11:56. Iš viso redaguota 1 kartą.
-
KIKUTEKU - Pranešimai: 712
tai tiek ir aš išsiaiškinau, bet, kaip suprantu, tai nėra ta pati liga, nes tada taip ir sakytum, kad chlamidiozė, o ta žmogiška lytiškai plintančia chlamidioze, DAR KARTĄ SAKAU, MANO MANYMU, nuo paukščių neužsikrėsi. ornitozė turbūt truputėlį kažkas kito, nes Gėlių g. laboratorijos šefė supratau, kad kažkiek nusimano apie tai : pasakiau, kad galėjau užsikrėsti nuo paukščių ir kad jaučiu gripo simptomus, sąmoningai neminėjau ligos, ji pati pasakė - gal ornitozė... ne, tokių tyrimų nedarom.... taškas.... pasiūlė, kur kitur galima kreiptis, davė net savo tel. pasiskambinti... nedarom... hmmmmmmmmm? kas čia? ornitozė?... na, sakau, ornitozė-chlamidiozė ar velniai žino, kaip galiausiai ją pavadint... hmmmmmmmmmm.... nedarom nedarom tyrimų. taškas...
tai, jūsų manymu, ta lytiškai plintanti ir, KAIP AŠ SUPRANTU, tik žmogaus žmogui perduodama chlamidiozė yra ta pati nuo paukščių užsikrečiama ornitozė?... nes tos tradicinės (?) chlamidiozės tyrimus tai be problemų daro visur, tik patys sako, kad tokia tai neužsikrėsi nuo paukščių...
va, pakratys, sakau, mergytė, kojas... tai bus pirmas atvejis Lietuvoj dėl ornitozės... na tada atsiras ir galimybė pasidaryti tyrimus optimistinė prognozė rytojui
tai, jūsų manymu, ta lytiškai plintanti ir, KAIP AŠ SUPRANTU, tik žmogaus žmogui perduodama chlamidiozė yra ta pati nuo paukščių užsikrečiama ornitozė?... nes tos tradicinės (?) chlamidiozės tyrimus tai be problemų daro visur, tik patys sako, kad tokia tai neužsikrėsi nuo paukščių...
va, pakratys, sakau, mergytė, kojas... tai bus pirmas atvejis Lietuvoj dėl ornitozės... na tada atsiras ir galimybė pasidaryti tyrimus optimistinė prognozė rytojui
-
mergyte - Pranešimai: 126
- Augintiniai:
Tada lieka tikėtis, kad tavo liga tik sutapimas.
Aš, kai papasakojau vyrui, kad skambinau į vet. kliniką, tas kaip šoko: neduosiu Grifukui jokių nuoplovų daryti. Taip kad, jei ir išaiškės, kad galima Klaipėdoje padaryti tyrimą (kuo aš netikiu), tai vis tiek greičiausiai nedarysime, na nebent pagal išmatas tyrtų.
Aš, kai papasakojau vyrui, kad skambinau į vet. kliniką, tas kaip šoko: neduosiu Grifukui jokių nuoplovų daryti. Taip kad, jei ir išaiškės, kad galima Klaipėdoje padaryti tyrimą (kuo aš netikiu), tai vis tiek greičiausiai nedarysime, na nebent pagal išmatas tyrtų.
-
Nuoplova taigi yra kaip tepinėlis , ištiria išskyras ir nustato, ar jose yra sukėlėjai, nieko Grifukui neatsitiks
-
Cunami - Pranešimai: 1425
Mes Grifo niekaip nepripratiname prie rankų, bijo kaip velnio. Po tokios procedūros, visi šansai dings.
-
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 19 svečių