Žirgai
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Neseniai buvau zirgu lenktynese, Shakapokee berods miesteli, ten milziniskas plotas zirgynui skirtas, arklidziu kokia 20 jei ne daugiau, hipodromas nezinau kokio ilgio, bet tikrai nemazas, vidury hipodromo fontanas, zinoma visur ekranai, rodo is arti lenktynes, nes kai toli nubega tai ten vos iziuresi, visus rezultatus suraso, atskirai isvedimo aikste pilna geliu, a=viduri arkliukas is krumu iskarpytas, ziauriai viskas grazu, lietuvelei dar toli grazu iki to. Foto tik kelias turiu, nes daug ka tik filmavau, bet ir tas sukelsiu
- Prikabinti failai
-
- Hipodromas, kairej matosi fontas, o tiesiai visos lenteles kur rasi rezultatus ir pan. Mes sedejom uzsakytose lozese, ten yra staliukai, prie kiekvieno staliuko televizorius. Apacioj lauke paprastos sedimos vietos.
- hipodromas.JPG (40.66 KiB) Peržiūrėta 2309 kartus(ų)
-
- Isvedimo aikste
- isvedimo aikste.JPG (51.32 KiB) Peržiūrėta 2309 kartus(ų)
-
- Lydintieji(palydi zokejus iki aikstes, padeda per apsilima, tada atiduoda tiems kurie suveda i vartus ir isleidzia.)
- lydintieji.JPG (25.66 KiB) Peržiūrėta 2309 kartus(ų)
-
- Tolumoje matosi iejimas, tiesiog grazi statula padaryta :)
- prie iejimo.JPG (54.78 KiB) Peržiūrėta 2309 kartus(ų)
-
Forinta - Pranešimai: 842
O mes vėl sugrįžom į žirgyną, atidarysim antrą sezoną Truputėli viskas prisimiršo per vasarą, bent jau man. Bet atvažiavus, pajaučiau kaip aš jų (arkliukų) pasiilgau. O mano Martyna tai ir pajūry ėjo jodinėti, bet aš nesiryžau, pinigus pataupiau
-
DaliaM - Pranešimai: 868
Žinau, kad čia ne žirgas , bet tai mano svajonių augintinis
Nuotrauka daryta iš Petexpo, kur buvo ir tikrų žirgų, arklių ir daug ponių.
Nuotrauka daryta iš Petexpo, kur buvo ir tikrų žirgų, arklių ir daug ponių.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 27 svečių