Astrildos - Amadinos
Dėmesio:
SVARBU! LIZDELIS PAUKŠČIUKAMS REIKALINGAS TIK PERĖJIMUI (bei skatina kiaušinukų dėjimą)
SVARBU! LIZDELIS PAUKŠČIUKAMS REIKALINGAS TIK PERĖJIMUI (bei skatina kiaušinukų dėjimą)
Na smagu, pas Tave gitulia
Pas mane tai prastai... Nebeperi amadinai. Reiks išmest kiaušinius... bandžiau pergudraut juos, ir palaikiau uždengus, kad eitu miegot į inkiliuką, bet miegojo ant jo
Pas mane tai prastai... Nebeperi amadinai. Reiks išmest kiaušinius... bandžiau pergudraut juos, ir palaikiau uždengus, kad eitu miegot į inkiliuką, bet miegojo ant jo
-
Ieva - Pranešimai: 2032
- Augintiniai:
yevutea, pries gamta nieko nepadarysi, gal kiausinukai buvo tusti, tai ir nusprende amadinai nesivargint. Is kitos puses, dienos trumpeja, rudeneja, nebelaikas vaikus pauksciams peret. Lauksim pavasario ir nauju pagausejimu amadinu seimynose
- gitulia
-
- Augintiniai:
Tai tada keistai pasielge, kad mete peret. Gal kitas kartas bus sekmingesnis. O jei ne, gal reiktu pagalvoti apie kurio nors is poros pakeitima, arba nupirkti dar viena porele ir sukeisti, turesi dvi poras
- gitulia
as mielai, mačiau patelę už 30 lt. su tokiu pat narveliu parduoda ir patinėlį iš forumietės būtų galima nupirkt, bet ech... Koks mano kambarys būtų narvuotas
mama pati sakė " Tau ne kambarį reikėjo daryt, bet didelį narvą"
mama pati sakė " Tau ne kambarį reikėjo daryt, bet didelį narvą"
-
- Augintiniai:
Tai ne perejimo sezonu laisvai gali dvi poros gyventi vienam narve. O atskirti tik perejimui/vaiku auginimui. Po to vel didziaja metu dali vienas narvelis su keturiais paukstukais
- gitulia
-
- Augintiniai:
Grįžti į Amadinos, Kanarėlės, Astrildos, Ryžinukai, Amarantai, Munijos, Nigritos ir Pitilijos
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių