Aratingos
Niekaip negaliu atsistebėti šito papūgiuko potraukiu vandeniui Nei vienos papūgos pas mane taip dažnai nesimaudydavo. Gal aratingom būdingas toks potraukis vandens procedūrom? Ar čia tik maniškis toks? Nu maudosi tikrai dažnai. Tik kad ne maudyklėje, o vandens indelyje (kur atsigert pakabinta).
-
aukse - Pranešimai: 11351
- Augintiniai:
manasis kas antrą dieną lenda po kranu, čia jau aš taip išlepinau, į jokius bliūdus nelipa, o vat ant delnų, po vandens srovele iš krano turškiasi išsišiepęs . nueinu į vonia, jei nenori tai nelipa nuo peties, bet jeigu jau užsimano, tai bėgte nubėga, kad tik neužsukčiau vandenėlio
-
gede - Pranešimai: 4906
- Augintiniai:
Tai tikriausia tada čia rūšiai būdingas bruožas. Aš irgi norėjau saviškį papratint prie maudynių po kranu. Bet įtariu kad neišeis. Kadangi kai maitinau iš švirkštuko po maitinimo dažniausiai nekdavo jį šiek tiek apipraust, o jam tai labai nepatikdavo-tai dabar vos prinešus tupintį ant rankos prie krano su vandeniu-lekia kuo toliau. Netgi į toletą (kur jį ir plaudavau) negaliu nusinešt-stengiasi nuskrist, arba pakyla skraidyt jau įnešus į patalpą. Kad tik nepagaučiau ir neprausčiau
-
aukse - Pranešimai: 11351
- Augintiniai:
nemanau, kad sumaišė, nes dar pradėjo aiškint, kad labai skardus balsas ir dar dėl to labai sunku su jomis gyventi ...
-
DaMos - Pranešimai: 1125
- Augintiniai:
papezėjo dėdė, nu ir kas dabar bus , kažin kiek jos be nektaro pragyvena, manasis jau metus "badauja vargšelis", guli ant nugarytės visas nusilpes ir vos girdimu balseliu maldauja; "nektaro, nektaro..."
-
gede - Pranešimai: 4906
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 8 svečių