Papūgos ir šunys
Na, mano šunys su papūgomis nežaidžia (ir labai dėl to džiaugiuosi), bet jau kelis kartus pastebėjau, kaip jaunosios nimfutės, pasivaikščiojusios ant žemės, pasinaudoja gulinčiu didžiuoju šuniu kaip platforma pakilimui
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Ooj, o mano Varna pagaliau susitaikė, kad jai prie Miglės negalima lysti. Tai jei dabar kur nors susiduria, Varna elgiasi labai atsargiai, miela žiūrėti
-
Epi - Pranešimai: 931
- Augintiniai:
Pasakoju, kaip sekasi Varna jau atsitraukia, jei Miglė priskrenda arba prieina. O naujausias bajeris - šeria ją savo maistu. Miglė keliskart nusivogė po gabalėlį jos maisto, tai dabar, kai tik Miglė vaikšto po grindis, Varna su letena išmeta jai gabaliuką maisto, ir žiūri, ar paims
Paskui, aišku, labai linksma būna tą maistą iš Miglės atimt
Paskui, aišku, labai linksma būna tą maistą iš Miglės atimt
-
Epi - Pranešimai: 931
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
nu dar taip nemacius super As net nesitikiu kad musu suniuke kada susidraugaus su Goku,nes ji tik arciau jo prieina,tai papuginas iskart sparnus iskecia,visas pasisiausia,ir snapa praziodina.
-
Gintare - Pranešimai: 1044
- Augintiniai:
Nepasakyčiau, kad mano šuo draugauja su papūgom - tiesiog pakenčia, ir tiek. Būna, kad kokios keturios papūgos ant jo ir aplink jį gulintį vaikštinėja. Bet vienų be žriežiūros šunų su palaidais paukščiais nepalieku, nes kartais, kai papūgos šuniui pro nosį praskrenda, jis taip įtartinai ausis pastato, taip kad kokią dieną gali suveikti instinktas gaudyti pralekiantį paukštį.
-
- Augintiniai:
Grįžti į Kitos temos ir klausimai
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 4 svečių