Traukuliai - trūkčiojimai sparnais, galvos sukiojimas
Dėmesio:
Pastebėję paukščio negalavimą kuo skubiau kreipkitės į veterinarą. Paukščiai slepia savo ligas ir tuo metu kai ji būna pastebima dažnai būna jau įsisenėjusi ir kritinėje būsenoje.
Pastebėję paukščio negalavimą kuo skubiau kreipkitės į veterinarą. Paukščiai slepia savo ligas ir tuo metu kai ji būna pastebima dažnai būna jau įsisenėjusi ir kritinėje būsenoje.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
nežinau, man ji nepakitus, nu tik yra spalvos kitos plotelis atsiradęs ir gal tos skylutės kažkaip aukščiau, pvz negu lyginant su kitu paukščiuku mano..
O tokių sėklų mišinukų kur gaut man įdomu?
Apžiūrėjo, pamaigė pilvuką tai gal būtų kiaušinį apčiuopęs, kad pas mane čia berniukas, o nauja papūgėlė neaišku kas. Tai vitaminų antibiotikų davė, tai reiks žiūrėt geriau blogiau, bet kvėpavimas labai sunkus, sparniukais gal kiek ir mažiau jau duoda, šiandien prastai jis atrodo, pasišiausęs toks, nors valgo tai noriai, miega beveik visą laiką.
vat naujasis paukštukas tai vis žiūriu skriaudžia Džeriuką, būna prieina ir kerta, arba kai nori praeit pro jį į kitą laktelės pusę, tai kerta tipo pasitrauk..
O tokių sėklų mišinukų kur gaut man įdomu?
Apžiūrėjo, pamaigė pilvuką tai gal būtų kiaušinį apčiuopęs, kad pas mane čia berniukas, o nauja papūgėlė neaišku kas. Tai vitaminų antibiotikų davė, tai reiks žiūrėt geriau blogiau, bet kvėpavimas labai sunkus, sparniukais gal kiek ir mažiau jau duoda, šiandien prastai jis atrodo, pasišiausęs toks, nors valgo tai noriai, miega beveik visą laiką.
vat naujasis paukštukas tai vis žiūriu skriaudžia Džeriuką, būna prieina ir kerta, arba kai nori praeit pro jį į kitą laktelės pusę, tai kerta tipo pasitrauk..
-
Karmana - Pranešimai: 181
O kokios spalvos plotelis atsirado? Kad miega visą dieną ir dar pasišiaušęs, čia jau negerai. Tikkimės, kad antibiotikai suveiks. O šiap tai iš pamaigymo mažai ką nustatysi. TYrimus daryti reikia, norint tesingai diagnozuoti. Net išmatų nežiūrėjo ir tyrimui neėmė?
-
- Augintiniai:
Jei sveikoji papūga skriaudžia sergančią-būtina jas atskirt! Naujokas jaučia kad kitas paukštis yra silpnas, ir gali jį net ir užkapot. Gamtoje kartais paukščiai taip pasielgia-kad neatkreipt plėšrūnų dėmesio į savo būrį. Nes plėšrūnas pastebėjęs nesveiką gyvūną-puls.
-
aukse - Pranešimai: 11351
- Augintiniai:
vaškinė šiaip rožinė tokia, atsirado tamsiai mėlynas plotelis, o išmatos normalios, viduriukai nepaleisti, tai tiek ir pažiūrėjo jas... Aš ir tikiuos kad antibiotikai suveiks, na tai miega todėl kad jau visą savaitę jis neišsimiega, taigi visom naktim ten kapstydavosi, nemiegodavo...
-
Neturiu aš antro narvelio, kaip atskirt, aišku neprijaukintai papūgėlei stresas gal, bet va vakare žiūrėjau teliką, tai pasiėmiau aš ją, pasidėjau ant pilvuko ir siltai pridengiau biškutį megztinio kampu tai įsirausė, nes bijo, bet bent jau ta kita kas 15 min nesikabinėjo prie Džeriuko...
-
Jei tamsiai mėlynas plotelis ant vaškinės atsirado, tai tikrai patinukas. Atsimenu, anksčiau ta važkinė labai pleiskanojo, kaip dabar?
-
- Augintiniai:
-
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 4 svečių