Lora (Eklektiškoji papūga) - Eclectus roratus
Kai žmogus švaistosi tokiais pareiškimais, kaip "nė veltui neimčiau", tai panašu, kad jis ne gyvo padaro bendravimui ieško, o retos egzotikos, kuria pasipuikuoti galėtų.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Gede, nereikia taip kategoriškai, kad negražu ir pan., negražių papūgų nėra, visos jos daugiau ar mažiau nuostabios, visa kita asmeninis grožio supratimas.
O šiaip kiek domėjausi, tai užsienyje populiaresnės mergaitės, kiek supratau iš nuotraukų, tai puikiai sutaria ir su kitais paukščiais.
O šiaip kiek domėjausi, tai užsienyje populiaresnės mergaitės, kiek supratau iš nuotraukų, tai puikiai sutaria ir su kitais paukščiais.
-
Daina - Pranešimai: 1285
- Augintiniai:
Daug papūgos grožio priklauso ir nuo "pateikimo", nuotraukos kokybės bei papūgos amžiaus. Aš kai pirmą kartą pamačiau Eklektusą Senukų Kikoje, man jis jokio įspūdžio išvis nepadarė, nes buvo susigūžęs, plunksnos nekaip atrodė ir pan. O vėliau pasitaikė pamatyti įdomių, ryškių nuotraukų ir požiūris pasikeitė kardinaliai. Liko apsiprasti tik su snapu.
Ar ne gražuolis?
Ar ne gražuolis?
-
Daina - Pranešimai: 1285
- Augintiniai:
Va! Va tas žalumas samaninis
Gražios man ir mergaitės, tik nei vienos gyvai nemačius
O su berniuku teko pabendrauti - meilumo, draugiškumo įsikūnijimas, ir šneka taip juokingai... tiesiog užbūrė
Ne, nu ir išvis, kaip jaustis, kai auginu žako? pilka/negraži papūga. Bet čia tik iš pirmo žvilgsnio, kol bendrauti nepradedi
Apie žmones iš išvaizdos juk nesprendi?
Gede, kai Tu dykai neimsi eklektuso, atiduok man, ką?
Gražios man ir mergaitės, tik nei vienos gyvai nemačius
O su berniuku teko pabendrauti - meilumo, draugiškumo įsikūnijimas, ir šneka taip juokingai... tiesiog užbūrė
Ne, nu ir išvis, kaip jaustis, kai auginu žako? pilka/negraži papūga. Bet čia tik iš pirmo žvilgsnio, kol bendrauti nepradedi
Apie žmones iš išvaizdos juk nesprendi?
Gede, kai Tu dykai neimsi eklektuso, atiduok man, ką?
Paskutinį kartą redagavo Epi 2008.09.18 09:21. Iš viso redaguota 1 kartą.
-
Epi - Pranešimai: 931
- Augintiniai:
Na, pliki gyvūnai daug kam neįprasti, bet normalus paukštis, kurio tik plunksnų spalva skiriasi - tai jau kas kita. Saulytės irgi gana žalios būna, kol jaunos. Negi dabar dėl plunksnų spalvos reikia taip nuvertinti paukštį, kad jo "nė veltui neimtum". Tuo labiau, kad tai tos pačios rūšies paukštis, o gamtoje patelei reikalingas patinas.
-
- Augintiniai:
Man kaip tik snapas labai patinka ir žaliasparnės šnobelis labai fainas, ir kaikas baltagalvis ir timniukai ech...
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
oho cia kokia diskusija uzvire.. visu pirma,papugiuka mes rinkomes tikrai ne pagal spalva,o pagal charakteri.mergytes,kaip minejau,subrendusios tampa agresyvesnes,kadangi gina savo lizda ir t.t.nors aisku,buna ir isimciu.berniukai buna meilesni,o tai yra labai svarbu auginant du mazus vaikucius.ir jis jau tapo musu seimos nariu o pasakymas,kad ,,net veltu neimciau'',tai zinok,kad veltui tau jo niekas ir neduotu
-
Gintare - Pranešimai: 1044
- Augintiniai:
Nu man tai irgi patelės gražesnės. Renkantis papūgą žinoma atsižvelgi į įvairius faktus-pvz. rinkdamasi patelę gerai pasvarstyčiau. Dėl galimų problemų su kiaušinių dėjimu. Bet šiaip man raudonos patelės daug gražesnės. Net buvau nustebusi kai sužinojau kad raudonos būna būtent patelės, o ne patinai. Net nežinau-jei pirkčiau tikriausiai visgi patelę rinkčiausi. Dėl saulyčių spalvos-taip, kol jauniklės jos būna daugiau žalios. Bet juk suaugus spalvos pasikeičia. O eklektusas koks yra žalias, toks ir liks. Kiekvienas žmogus juk renkasi tokį paukštį koks jam yra gražesnis. Pvz. banguotukų yra begalo plati spalvų paletė. Bet juk vistiek pirkdamas žmogus išsirenka tą kuris jam gražesnis. Neima bet kokio. Čia juk skonio reikalas. Keikvieno skirtingas skonis ir tiek. Ko čia nesuprast. Man irgi žalios papūgos mažiausiai patinka. Ir tie patys žakai man toli gražu nėra pačios gražiausios papūgos. Bet pirkau būtent žako ne dėl grožio, o dėl kitokių savybių. TAip kad yra dar ir kitų aspektų beabejo darant kažkokį pasirinkimą.
-
aukse - Pranešimai: 11351
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Bing [Bot] ir 1 svečias