Kramerio žieduotoji papūga - Psittacula krameri
Sveika, Vest.a, prisijungusi, smagu, kad krameriukų po truputėlį daugėja ir dar smagiau, kad visai nebaikštus pakliuvo (kaip rašei), tai manau tikrai turėtum prisijaukinti
Mano Nikki pradėjo stebinti, juk šitiek laiko pripažino tik mane, atskrisdavo TIK pas mane, o dabar jau dvi dienos, kaip aptupėjo visų šeimos narių pečius
Bet pas juos tupia tik tada, kai manęs namie nėra (matyt rado kuo mane gali pakeisti)
ot išdavikė

Mano Nikki pradėjo stebinti, juk šitiek laiko pripažino tik mane, atskrisdavo TIK pas mane, o dabar jau dvi dienos, kaip aptupėjo visų šeimos narių pečius

-
meestee - Pranešimai: 598
- Augintiniai:
ačiū. man labai džiugu šiandien Arki paleidom paskraidyti po kambarį, vaikinas jaučiasi labai gerai, dabar tupi ir miega virš narvelio ant laktos.
visi šeimos nariai labai džiaugemės juo.
bėja musiškis jau valgo iš rankytės žalumynus.
ji traukia tik žalios spalvos skanumynai pvz. salotos, lapeliai kokie, buvom idėja čili pipirą, tai tas ne jį valgė, o jo kotelį.
žodžiu, labai jo džaigėmės.
vėliau įkelsiu ir jo fotkyčių.
[/b]

- Vest.a
Temoje apie nimfas buvo kalbėta apie temperatūrą ir rašyta, kad nimfos ir banguotosios pakelia gana žemas temperatūras nesunkiai. O kaip su kitomis papūgų rūšimis? Nikki buvo čiaudėt pradėjusi dažnai, pagalvojau, kad peršalo, tai nakčiai narvą pradėjau dengti, kad šilčiau būtų. Dabar jau lyg ir nebečiaudo... Dienom ji paleista būna ir visada kąnors veikia, tai nemanau, kad dienos metu labai sušąla..
-
- Augintiniai:
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Va kaip jau leidžiamės 

- Prikabinti failai
-
- phpeELh2SAM.jpg (35.16 KiB) Peržiūrėta 1483 kartus(ų)
-
- phpkOKmNCAM.jpg (31.15 KiB) Peržiūrėta 1483 kartus(ų)
-
- Augintiniai:
-
aukse - Pranešimai: 11351
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 9 svečių