Seminarai ir Parodos
Ir aš pirmą kartą gyvenime paukščių parodoj apsilankiau Fotografuoti tai sunku buvo - šviesos maža, su blykste atšvaitai išeina, o be to, ir paukščiai judrūs - dauguma tiesiog malėsi tuose mažuose parodiniuose narveliuose Bet šį tą parodysiu
Buvo daug stilingų paukštukų
Papūgų ten buvo nedaug. Gausiausi buvo parodiniai banguotukai, kurie man nepatinka, tai jų ir nefotografavau
man labai patiko šito kramerio spalva
ir šitas nimfukas (labai jau jis mano mažylę priminė, tik plunksnos jo, aišku, gražesnės
Kaip matėte, daug paukščių narvų rozetėmis buvo padabinti (tik aš jų nesistengiau fotografuoti), teisėjai labai ilgai juos vertino, o man su kitais lankytojais beveik dvi valandas reikėjo lauke laukti , gerai kad nors oras geras buvo. Nežinau, pagal kokius kriterijus jie tuos paukščius vertina, man jie visi panašiai atrodo (jei vienos veislės, tik spalva kai kurių skiriasi ). Mano zoopardės savininko net trys kanarėlės laimėjo po kelis prizus, o va šitas jo paukštis čempionu tapo. Man jis paukštis kaip paukštis, teisėjai gal ką nors ypatingo įžiūrėjo
Pats gražiausias parodos paukštis (taip teisėjai nusprendė). Beje, čia ne tas pats paukštis, kuris pirmoje nuotraukoje
Bet man gražiausias buvo šitas
Buvo daug stilingų paukštukų
Papūgų ten buvo nedaug. Gausiausi buvo parodiniai banguotukai, kurie man nepatinka, tai jų ir nefotografavau
man labai patiko šito kramerio spalva
ir šitas nimfukas (labai jau jis mano mažylę priminė, tik plunksnos jo, aišku, gražesnės
Kaip matėte, daug paukščių narvų rozetėmis buvo padabinti (tik aš jų nesistengiau fotografuoti), teisėjai labai ilgai juos vertino, o man su kitais lankytojais beveik dvi valandas reikėjo lauke laukti , gerai kad nors oras geras buvo. Nežinau, pagal kokius kriterijus jie tuos paukščius vertina, man jie visi panašiai atrodo (jei vienos veislės, tik spalva kai kurių skiriasi ). Mano zoopardės savininko net trys kanarėlės laimėjo po kelis prizus, o va šitas jo paukštis čempionu tapo. Man jis paukštis kaip paukštis, teisėjai gal ką nors ypatingo įžiūrėjo
Pats gražiausias parodos paukštis (taip teisėjai nusprendė). Beje, čia ne tas pats paukštis, kuris pirmoje nuotraukoje
Bet man gražiausias buvo šitas
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
pasistengei, Sailor, mums parodyt grožybių. Čia daugiausia amadinai ( kiek aš suprantu), labai įdomi kramerio spalva, bet man labiausiai patiko tie paukštukai su " kirpčiukais" . Kokia to pirmoje nuotraukoje paukštelio rūšis ir tas kurio narvelis rozetėmis papuoštas kaip vadinasi?
-
DaMos - Pranešimai: 1125
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
sužinojau iš patikimų šaltinių :gruodžio pradžioj Austrijoj vyks nacionalinė paukščių paroda nuo kanarėlių papūgų papūgėlių iki vištų,balandžių . gal būtų įmanoma susiorganizuot ir nurūkt pasižiūrėt ,nusipirkt , jei ką teks važiuot su latviais ;aš jau du kart su jais važiavau .kažkaip jie labiau organizuoti 2006net du pilni autobusai vyko .
jei ką domina lapkričio 13 Maskvoj irgi vyks paukščių paroda ,bet ten tikrai nevažiuosiu
jei ką domina lapkričio 13 Maskvoj irgi vyks paukščių paroda ,bet ten tikrai nevažiuosiu
Paskutinį kartą redagavo Genute 2008.11.19 13:17. Iš viso redaguota 1 kartą.
-
Genute - Pranešimai: 2234
Ačiū, Sauliau. Sekmadienį vyskiu į Airijos PetExpo, ten bus visokių gyvūnų, paukščių taip pat, daug plėšriųjų paukščių, bandysiu ir ten pafotografuoti.
Beje, šiandien sužinojau, kad tai nimfai, kuri nuotraukoje, jau 20 metų . Nuotrauka čia nelabai kokia, tikrovėje paukštis nuostabiai gražus ir puikiai atrodo - niekad nebūčiau pagalvojusi, kad jis tokio amžiaus
Beje, šiandien sužinojau, kad tai nimfai, kuri nuotraukoje, jau 20 metų . Nuotrauka čia nelabai kokia, tikrovėje paukštis nuostabiai gražus ir puikiai atrodo - niekad nebūčiau pagalvojusi, kad jis tokio amžiaus
-
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Grįžti į Kitos temos ir klausimai
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 22 svečių