Šunys
- Prikabinti failai
-
- Bonyta, jos broliukas Bruno ir Perlita :)
- DSCF9349.JPG (55.31 KiB) Peržiūrėta 1092 kartus(ų)
- BonyGrafi
Man irgi niufų meškiškumas labiau patinka, bet ir landsyrai su savo grakštumu mieli. O charakteris šitų šunų tai tikrai auksinis
Redos, atsimenu ir aš savo gyvenimą Vilniuje, kai policininkai medžiodavo. Tik aš tai nestovėdavau, vietoje, o eidavau, taip ir jų ?nepamatyti? ir savo reikalais toliau nueiti lengviau galima būdavo. Ryte, kai su dviračiu važiuodavau, ir vakare, kai tamsu, iš viso pavadėlio nesinešdavau. O dieną turėdavau, bet tik trumpus atstumus su juo praeidavom. Jei šaligatviais ar tarp gyvenamųjų namų eidavau, ar kai su žmonėmis ar šunimis prasilenkti reikėdavo, tai visa šunį prie savęs pasikviesdavau ir jis eidavo greta manęs, (kaip sakydavo kiti šunininkai, pavadėlis - menamas). Ir vis tiek kelis kartus policijai pakliuvau, nors visus kartus šuo tvarkingai ėjo su manimi šalia - duog tvarkingiau negu dažnas šuo su pavadėliu.
Cunami, tą agresiją galima sutvarkyti, tik reikia aktyviai dirbti, stengiantis surasti kuo daugiau tokių situacijų, kur Marta įpratusi pulti, ir koreguoti jos elgesį, o ne jų vengti.
Redos, atsimenu ir aš savo gyvenimą Vilniuje, kai policininkai medžiodavo. Tik aš tai nestovėdavau, vietoje, o eidavau, taip ir jų ?nepamatyti? ir savo reikalais toliau nueiti lengviau galima būdavo. Ryte, kai su dviračiu važiuodavau, ir vakare, kai tamsu, iš viso pavadėlio nesinešdavau. O dieną turėdavau, bet tik trumpus atstumus su juo praeidavom. Jei šaligatviais ar tarp gyvenamųjų namų eidavau, ar kai su žmonėmis ar šunimis prasilenkti reikėdavo, tai visa šunį prie savęs pasikviesdavau ir jis eidavo greta manęs, (kaip sakydavo kiti šunininkai, pavadėlis - menamas). Ir vis tiek kelis kartus policijai pakliuvau, nors visus kartus šuo tvarkingai ėjo su manimi šalia - duog tvarkingiau negu dažnas šuo su pavadėliu.
Cunami, tą agresiją galima sutvarkyti, tik reikia aktyviai dirbti, stengiantis surasti kuo daugiau tokių situacijų, kur Marta įpratusi pulti, ir koreguoti jos elgesį, o ne jų vengti.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
jei jau apie policija prakalbot man irgi nuotykis buvo su savo senbernare pedinau eiguliu parke ir nepastebejaukad atsliukina draugai na ka sako rasom as jiems aiskintis kad ant mano sunio veiduko matmenu apynasrio nera o tas kuris kabo prie antkaklio sako del vaizdo ar kaip tada gaunasi ? na tada as jiems ir porinu sakau nors apynasris ir metalinis jo dalys vis viena spaudzia jam,o jei yra su paminkstibnimais sunta kailis po jais pradejo rasyt protokola ir moteriske prileke su mazu kiemsargiu kad ims sauk sako jums reik apynasrius det o ne sunims...susgedo ir nutypeno savo keliais vyrukai...
-
Saulius - Pranešimai: 4294
- Augintiniai:
Oi, palietėt Jūs mano jautrią vietą, kudliukus .
Man Niūfaundlendai irgi nuostabūs, anksčiau apie kitokį šunį ir negalvojau... Toks kudlotas, didelis meškinas su dar didesne auksine širdimi... Visada seilę varvinu juos stebėdama, akis baigiu pražiūrėti. Ir labai keista kaip dar iki šiol jo nėra mano šeimos narių sąraše. Matyt, suprantu, kad neturiu super tinkamų sąlygų tokiam meškinui, ech...
Man Niūfaundlendai irgi nuostabūs, anksčiau apie kitokį šunį ir negalvojau... Toks kudlotas, didelis meškinas su dar didesne auksine širdimi... Visada seilę varvinu juos stebėdama, akis baigiu pražiūrėti. Ir labai keista kaip dar iki šiol jo nėra mano šeimos narių sąraše. Matyt, suprantu, kad neturiu super tinkamų sąlygų tokiam meškinui, ech...
-
Daina - Pranešimai: 1285
- Augintiniai:
kai tik pamatau parodose pvz Nuo ozo kalvų veislyno šunis parodose širdis apsala lyginu juos su savo mylimiausiais senbernarais abi veisles lepšiukai tikri na niufai gal kiek judresni bet charakterio panašaus
-
Saulius - Pranešimai: 4294
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 8 svečių