Renku savo paukšteliui vardą
Dėmesio:
Norėdami įsigyti sveiką paukštį, atidžiai rinkitės pardavėją! Venkite aferistų, nesąžiningų pardavėjų ar veisėjų.
Jei kyla abejonės dėl pardavėjo - klauskit .
Nepamirškit ir patys įdėmiai įvertinti įsigyjamą paukštį. Patarimus, į ką atkreipti dėmesį, rasit .
Norėdami įsigyti sveiką paukštį, atidžiai rinkitės pardavėją! Venkite aferistų, nesąžiningų pardavėjų ar veisėjų.
Jei kyla abejonės dėl pardavėjo - klauskit .
Nepamirškit ir patys įdėmiai įvertinti įsigyjamą paukštį. Patarimus, į ką atkreipti dėmesį, rasit .
-
alinaaa - Pranešimai: 1748
- Augintiniai:
-
alinaaa - Pranešimai: 1748
- Augintiniai:
Vat, aš vakar apsilankiau mieloj parduotuvėj, kur pakalbėjau su miela pardavėja. Taip peržiūrėjusi krūvas papūgų išsirinkau kramerį. Mano draugė tokį vieną berniuką jau 5 metus augina, tai visai susižavėjau
Taip nuo vakar pietų, ant mano kambario stalo stovi žalias gražuolis metų laiko. Kadangi apie papūgą svajoju jau ilgą laiką, tik niekaip nesugebėjau išsirinkt, kuri man gražiausia ir įdomiausia, savo pirkiniu labai džiaugiuosi.
Kolkas viskas labai gerai. Po 2val. pradėjo skanaut maistą. Po 4valandų jau nebebijojo, kai netoli narvo kažkas vaikšto. Žinoma aš jau tyliu, kas darosi, jei reikia į narvą ranką įkišt...
Iškilo problema - vardas. Turiu tris variantus... Kadangi norėjau, kad vardas būtų linksmas tai vardai nelabai vardiški
Tai būtų: Varna, Kūdra arba Žalia(kirtis ant pirmos a).
Na žinoma, jei šitie vardai tragiški užsiminkit
Taip nuo vakar pietų, ant mano kambario stalo stovi žalias gražuolis metų laiko. Kadangi apie papūgą svajoju jau ilgą laiką, tik niekaip nesugebėjau išsirinkt, kuri man gražiausia ir įdomiausia, savo pirkiniu labai džiaugiuosi.
Kolkas viskas labai gerai. Po 2val. pradėjo skanaut maistą. Po 4valandų jau nebebijojo, kai netoli narvo kažkas vaikšto. Žinoma aš jau tyliu, kas darosi, jei reikia į narvą ranką įkišt...
Iškilo problema - vardas. Turiu tris variantus... Kadangi norėjau, kad vardas būtų linksmas tai vardai nelabai vardiški
Tai būtų: Varna, Kūdra arba Žalia(kirtis ant pirmos a).
Na žinoma, jei šitie vardai tragiški užsiminkit
-
Jol - Pranešimai: 94
- Augintiniai:
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Grįžti į Tiems, kas ruošiasi pirkti
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių