Plunksnuotų augintinių nuotraukos
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
aciu aciu:)
priespaskutineje tai matosi, kad uodegos viena plunksna visiskai pilka. Tokia isskirtine blusa, sakyciau
priespaskutineje tai matosi, kad uodegos viena plunksna visiskai pilka. Tokia isskirtine blusa, sakyciau
-
blusa - Pranešimai: 124
Man labiausiai patinka žiūrėti, kaip paukščiai tarpusavyje bendrauja
Mažė tai išdykėlė, tik ir žiūri kaip čia ką iškrėtus
Banguotukėms dabar aktyvumo pikas, tai ne tik tarpusavyje visom įmanomom kombinacijom flirtuoja, bet ir nimfas kibina
Na, ir šiek tiek Mauglį pafotkinau (padedama dviejų asistenčių - viena ant aparato tupėdama objektyvą sukiojo, kita nuo mano galvos nurodymus pirmajai siuntė )
Mažė tai išdykėlė, tik ir žiūri kaip čia ką iškrėtus
Banguotukėms dabar aktyvumo pikas, tai ne tik tarpusavyje visom įmanomom kombinacijom flirtuoja, bet ir nimfas kibina
Na, ir šiek tiek Mauglį pafotkinau (padedama dviejų asistenčių - viena ant aparato tupėdama objektyvą sukiojo, kita nuo mano galvos nurodymus pirmajai siuntė )
-
- Augintiniai:
Gal to zako vardas blusa? Nuotraukos cia visu labai grazios.... Maciau video,kaip zake Ema kalba,nu super paukstis....
-
i23 - Pranešimai: 65
Blusa, labai jau švelnus tas "konkorėžis"
Sailor, gražus bendravimas , ir naujokėlio " vėduoklė" šauni paskutinėje foto
Sailor, gražus bendravimas , ir naujokėlio " vėduoklė" šauni paskutinėje foto
-
DaMos - Pranešimai: 1125
- Augintiniai:
- gitulia
Ačiū, man pačiai paskutinė patinka
O to kasymo tai dažnai taip vienas kito prašo. Mauglis irgi vakar prašėsi pakasomas kitų nimfų, bet nieko neišdegė - Rocco šoko baisiausiai agresyviai jį vyti, kirsdama snapu, o jaunikės irgi nuvijo, bet ne taip aršiai. Bet jaunimas su jaunimu, manau, netruks bendrą kalbą rasti.
Antroj nuotraukoj Mažė smagiai iš jėgos peša
O to kasymo tai dažnai taip vienas kito prašo. Mauglis irgi vakar prašėsi pakasomas kitų nimfų, bet nieko neišdegė - Rocco šoko baisiausiai agresyviai jį vyti, kirsdama snapu, o jaunikės irgi nuvijo, bet ne taip aršiai. Bet jaunimas su jaunimu, manau, netruks bendrą kalbą rasti.
Antroj nuotraukoj Mažė smagiai iš jėgos peša
-
- Augintiniai:
Aš Bartas
- Prikabinti failai
-
- Aš Bartas man š mėnesiai
- P1050154.JPG (236.13 KiB) Peržiūrėta 1774 kartus(ų)
- kukuska
labas bartai, pagal uodega, sakyciau kad vardas tavo turetu buti moteriskesnis Matosi, paukstis truputi issigandes, bet praeis savaite, apsipras
-
blusa - Pranešimai: 124
Grįžti į Plunksnuočių nuotraukos ir video
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Google [Bot] ir 4 svečių