Papūgų dominavimas, rėkimas
USA su savo makdonaldų smegenom, kai kviečiasi meistra, kad naujam tv anteną įkištų į lizda , yra nulinis rodiklis(bent jau man)
-
gede - Pranešimai: 4906
- Augintiniai:
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
O man patinka, kai turiu patineli-pokstininka
Pries kelias dienas nerealiai prajuokino: belakstydamas po stala apsizioplino ir nukrito - skraidyt moka, todel nutupe minkstai ant grindu - ir viskas. Galvojau, kad atsipeikes ir uzskris vel ant stalo -kaip visada. Laukiu, laukiu, neinu ziuret, ka jis daro, tylu. Po keliu minuciu girdziu, kad ciauska - kalbina kazka. Nuejau paziuret - o jis, susirades tapke, ja kalbina
kai mane pamate, nuejo pasivaiksciot po kambari ant grindu
ir taip vaikstinejo gera pusvalandi, kalbino spinta, stalo koja ir t.t., kol nepaemiau ant ranku
Pries kelias dienas nerealiai prajuokino: belakstydamas po stala apsizioplino ir nukrito - skraidyt moka, todel nutupe minkstai ant grindu - ir viskas. Galvojau, kad atsipeikes ir uzskris vel ant stalo -kaip visada. Laukiu, laukiu, neinu ziuret, ka jis daro, tylu. Po keliu minuciu girdziu, kad ciauska - kalbina kazka. Nuejau paziuret - o jis, susirades tapke, ja kalbina
kai mane pamate, nuejo pasivaiksciot po kambari ant grindu
ir taip vaikstinejo gera pusvalandi, kalbino spinta, stalo koja ir t.t., kol nepaemiau ant ranku
-
Spanguole - Pranešimai: 33
Grįžti į Jaukinimas ir dresūra
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 4 svečių