Kika
Siaubinga gyvūnų parduotuvė. Ne tik kad apgauna ir parduoda vietoje porelės du berniukus.. bet ir senesniu paukscius pardavinėja nei būna užrašyta.. (bent jau man taip nutiko) Mano vargšutis net nebepastovi, nors buvo parašyta, kad jam 6 mėneniai.. o visisškai nepanašus į jauną paukšti.. (džiaugiuos, kad aš ji nusipirkau, nes spejų ten niekas juo nesirūpintu, pamatytų, kad nepaeina ir "atsikratytų") beto kainos milžiniškos. Banguotoji papūgėlė kainuoja ten 55 lt, o pas žmogų gali nusipirkti už 25 lt. Beto pas žmogų nusipirksi tikrai sveika ir jauną, gyvybingą paukštuką.
-
_wika_ - Pranešimai: 9
man tai baisu ziureti kai vienam narve ten tiek sukisa, kad kitos neturi net kur atsituptik.
as kai pirkau papugeles, ir tai pirkau dideli narva. ir tai man dar mazas atrode, tada voljera per puse kambario padariau. bet kai paziuriu kokiuose narvuose laiko, tai brrrrr... gaila pauksteliu ir gyvenuleiu siaip.
as kai pirkau papugeles, ir tai pirkau dideli narva. ir tai man dar mazas atrode, tada voljera per puse kambario padariau. bet kai paziuriu kokiuose narvuose laiko, tai brrrrr... gaila pauksteliu ir gyvenuleiu siaip.
-
ukmerge - Pranešimai: 135
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 10 svečių