Prijaukinimas
as nelabai suprantu viena dalyka kad pvz turejau nimfa patina tai cia tikrai su sese ismokinom per viena diena ant rankos nu aisku ir ant peties o as noriu pirkti ROZELA ir man nepataria tipo neprisijauginsi tai kaip cia suprast??? atrodo kuo didesne tuo gudresne
- sangyong
Tikrai kaip tyčia norėjau pasudžiaugti savo rozelos jaukinimo įspūdžiais. Paukštis pas mane jau metai žinoma taip ir liko laukinukas bet jau pasitaiko kad nutūpia ant žemės ir pats iš narvelio išlipa vakare sugrįžta.jau drąsiau skraido. bet per visus metus nėkarto nebuvo užlipęs ant rankos! papūgos nerealaus grožio, bet as kvaila buvau- nepažinojau žmonių kurie išmano ir supranta apie papūgas. Taigi man pripūtė arabų kad rozelos lengvai jaukinasi- netikėk tuo tai yra žioplių pinklės į kurias pakliuvau ir aš.
P.S. na žinoma pasitaiko individų kurie prisijaukina Rozelas bet tikimybė yra 1 iš100
P.S. na žinoma pasitaiko individų kurie prisijaukina Rozelas bet tikimybė yra 1 iš100
-
Luxe;D - Pranešimai: 606
pagaliau gavau kyvio pasitikejima jau tupi ant pirsto ir lesa avizu varpas o sifija tu[pi us puse metro ir ziuri zvairom
o cekis isvis manes bijo kuo toliau tuo labiau bijo kol nebuvo strazdanos tol nebijojo dabar jau bijo
o cekis isvis manes bijo kuo toliau tuo labiau bijo kol nebuvo strazdanos tol nebijojo dabar jau bijo
-
kormoranas - Pranešimai: 355
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
vakar kyvis uzlipo ant rankos ir lese avizas is delno ispradziu maniau kad nelips ir neles bet palaikiau ranka kokia pora minuciu ir uzlipo o tada buvo labai laimingas ir jis ir as
-
kormoranas - Pranešimai: 355
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Grįžti į Jaukinimas ir dresūra
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių