Viena papūga ar pora?
Dėmesio:
Norėdami įsigyti sveiką paukštį, atidžiai rinkitės pardavėją! Venkite aferistų, nesąžiningų pardavėjų ar veisėjų.
Jei kyla abejonės dėl pardavėjo - klauskit .
Nepamirškit ir patys įdėmiai įvertinti įsigyjamą paukštį. Patarimus, į ką atkreipti dėmesį, rasit .
Norėdami įsigyti sveiką paukštį, atidžiai rinkitės pardavėją! Venkite aferistų, nesąžiningų pardavėjų ar veisėjų.
Jei kyla abejonės dėl pardavėjo - klauskit .
Nepamirškit ir patys įdėmiai įvertinti įsigyjamą paukštį. Patarimus, į ką atkreipti dėmesį, rasit .
Taigi mano mintis ir buvo tokia - jeigu namuose nuolat būna žmonių itr papūgai skirama daug dėmesio, tai gerai, galima ir vieną laikyti, bet jeigu to laiko trūksta, tai reikėtų ir apie paukščio, o ne tik savo poreikius pagalvoti.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
-
DaliaM - Pranešimai: 868
Man atrodo taip pat kaip DaliaM, kad mažos papūgėlės kaip banguotosios ar katarinos tiesiog ne taip atrodo po vieną. Dabar neįsivaizduoju ką darytų vienas Gruodis arba Melė. jei Melė kur nors toliau nueina, Gruodis pradeda iš karto jai kviest, ir ji taip pat, tai kambary kaip aidas girdis, Melė kvaksi, o Gruodis jai atsako, ir aplamai man labai įdomu žiūrėt kaip jie bendrauja, kutinėjasi, pasipeša, vėl sueina į krūvelę, kaip gražiai valgo iš vieno indelio ir prie veidrodėlio susigrūda.
Bruknei nepirkčiau antros pusės. Gal ne tiek, dėl to, kad ji pradės mažiau bendraut, bet dėl didesnės betvarkės, triukšmo ir laiko dvigubai daugiau skirt reikės..
Man ir taip kaip yra labai gerai Gruodis turi Melę, aš turiu Bruknę, ir visi labai gerai pasidalinam
bet Melė kaip pirmas paukštis nesulaukėjo atsiradus Gruodžiui, priešingai, vėliau dar atsiradus Bruknei pati labai pradėjo reikalaut dėmėsio, pati ateina ir užsilipa ant peties, atsistoja priešais ir žiūūri ir laukia kol paimsiu.
Bruknei nepirkčiau antros pusės. Gal ne tiek, dėl to, kad ji pradės mažiau bendraut, bet dėl didesnės betvarkės, triukšmo ir laiko dvigubai daugiau skirt reikės..
Man ir taip kaip yra labai gerai Gruodis turi Melę, aš turiu Bruknę, ir visi labai gerai pasidalinam
bet Melė kaip pirmas paukštis nesulaukėjo atsiradus Gruodžiui, priešingai, vėliau dar atsiradus Bruknei pati labai pradėjo reikalaut dėmėsio, pati ateina ir užsilipa ant peties, atsistoja priešais ir žiūūri ir laukia kol paimsiu.
-
Ieva - Pranešimai: 2032
- Augintiniai:
yevutea, didelės papūgos lygiai taip pat šaukia viena kitą, eina visur kartu, bendrauja ir kutinėjasi, jeigu kartu gyvena ir gerai sutaria. Šiita paukščių elgsena nuo dydžio nepriklauso
-
- Augintiniai:
Aš jau pasikartosiu, nes kažkur rašiau, bet kai dičkiui prasidėjo paauglystė, jis įgijo agresyvumo prieš žmones. Tupi ramiai sau ir staiga kaip žiebs snapu - iki kraujo. Be jokios akivaizdžios priežasties. Kai atsirado antras paukštis, agresyvumo problemos neliko, nes užėjus norui, eina muštis su paukščiu, o tas žino, kaip pasipriešint, išvengt arba pabėgt. Bet aišku, dičkis jau toks yra - pipirinio charakterio. Laimei, kad nors gabaritai nedideli...
-
DoDo - Pranešimai: 1039
Prie to paties priminsiu, kaip auksė rašydavo, kad kiek ji turėjo nimfų, agresyvumas prieš žmones nepasireikšdavo, ir stebėdavosi, kaip kiti forumiečiai skundžiasi savo prijaukintų nimfų agresyvumo priepuoliais. Aš tai aiškinčiau, kad auksė paukščius laikė poromis, tai jie tarpusavyje savo nuotaikų kaitas numalšindavo, be to, turėdavo kur seksualinę energiją iššlieti, o po vieną laikomos papūgos tokios galimybės neturi, todėl pyktį išlieja ant žmonių.
-
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Grįžti į Tiems, kas ruošiasi pirkti
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių