Ropliai ir varliagyviai
na as tikiuosi,kad parodys demesio ne tik draugui(ei),bet ir man ta prasme,kad kai paimsiu i rankas neapdergs manes buciau pazenklinta
-
Vikutiaa - Pranešimai: 61
Auginam sausumos vezli jau kokia 15metu.kai mums atidave ji ,jau tuomet sake,kad jam virs 20 metu.Visuomet koki spalio menesi jis uzmigdavo ziemai,na o siandien,jis dar blaskosi,bet nieko nevalgo.Ar cia del oru siltu,ar kaip? Ir apskritai,ar galit kas pasayti kiek jie mazdaug gyvena nelaisveje.Ji pas mus jau tokia apdziuvus atrodo,ir akytes apsitrauke,galvoju,kad neateitu paskutinioji
Beje,musu Maška (toks jos vardas)tikrai jauki yra.Siuo metu ji yra pas mama,ir visuomet,kada pas ja nuvaziuoju,Maškute tiesiog atbega pas mane,ir nuo mazens visur paskui mane vaiksciodavo.Valgyt irgi is ryto visuomet pedindavo i virtuve,nes zinodavo kur yra maisto,jei nebudavo padeta,islaukdavo,kol paduosi,sukiodavosi virtuvej aplink kojas. Ir tikrai galeciau gincytis,jei kuris pasakytu,kad vezliai yra buki ir tusti gyvuneliai
Beje,musu Maška (toks jos vardas)tikrai jauki yra.Siuo metu ji yra pas mama,ir visuomet,kada pas ja nuvaziuoju,Maškute tiesiog atbega pas mane,ir nuo mazens visur paskui mane vaiksciodavo.Valgyt irgi is ryto visuomet pedindavo i virtuve,nes zinodavo kur yra maisto,jei nebudavo padeta,islaukdavo,kol paduosi,sukiodavosi virtuvej aplink kojas. Ir tikrai galeciau gincytis,jei kuris pasakytu,kad vezliai yra buki ir tusti gyvuneliai
-
Gintare - Pranešimai: 1044
- Augintiniai:
Na maniskis tai labai puikiai uzmiega ir kambario temperaturoj, tik kokiam atokesniam kampe, pvz, dabar miega mano kambario kampe, tarp vazonu ilindes,nors pas mus ir nera taip silta namuose, gal del to...
-
Forinta - Pranešimai: 842
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 22 svečių