Katės
Aš irgi manau, kad turbūt tai susiję su morčium, nes nesinori tikėti, kad jai kokie medžioklės instiktai veiktų, nes ėsti gauna kiek tik nori. Ji pati pradeda kniaukti ir aplink kojas trintis, tada jau aišku, kad nori ėsti.
Kad ji tik lakstytų po namus, tai nieko tokio, nelabai girdėčiau, bet tas kniaukimas, tai erzina. Juo labiau, kad ji tokia, visai kiaulysčių jokių nekrečianti, nei ką drąsko, nei siautėja labai. Nupirkom nagam galąsti stulpą, tai kaip žinodama, iš karto į jį nagus suleido
Skambinau aš jau veterinarui dėl sterilizavimo, nes galvoju, jei ji man kada ištrųktų lauk tai turėsiu visą katinų ferma
Beto gal susitvarkys tie jos naktiniai kniaukimai, bet vet sakė, kad reikia, kad jai nebūtų morčiau, tai kaip man dabar žinoti ar jai morčius ar ne.
Kad ji tik lakstytų po namus, tai nieko tokio, nelabai girdėčiau, bet tas kniaukimas, tai erzina. Juo labiau, kad ji tokia, visai kiaulysčių jokių nekrečianti, nei ką drąsko, nei siautėja labai. Nupirkom nagam galąsti stulpą, tai kaip žinodama, iš karto į jį nagus suleido

Skambinau aš jau veterinarui dėl sterilizavimo, nes galvoju, jei ji man kada ištrųktų lauk tai turėsiu visą katinų ferma

-
DaliaM - Pranešimai: 868
-
DaliaM - Pranešimai: 868
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 7 svečių