Vištos
atsilo orai irmano pilkute velkiausinukus deda
parsivesim kelias vistas dedancias, tai gal ismokys tas kvailes deti i gustas
Siandien patepiau kojas vistoms ir norejau tepti silkinem, bet man per purvinos kojos psirode nusinesiau namo ir ismaudziau kojas , bet maudant luzo akstinas ir kraujas pradejo begt, tai netepiau ju, nes nenorejau numarint Po kiek laiko galim bus tepti?
knygoj raso kad bramai ir kochinkinai tolerantiski, ne velnio siandien radau juos apsasusiomis skiauteremis, ir kadangi ten sukiojausi pusdieni, tai nespejau ju skirti o kochinkinas ne tik subramu musasi bet ir su paprasta vista
parsivesim kelias vistas dedancias, tai gal ismokys tas kvailes deti i gustas
Siandien patepiau kojas vistoms ir norejau tepti silkinem, bet man per purvinos kojos psirode nusinesiau namo ir ismaudziau kojas , bet maudant luzo akstinas ir kraujas pradejo begt, tai netepiau ju, nes nenorejau numarint Po kiek laiko galim bus tepti?
knygoj raso kad bramai ir kochinkinai tolerantiski, ne velnio siandien radau juos apsasusiomis skiauteremis, ir kadangi ten sukiojausi pusdieni, tai nespejau ju skirti o kochinkinas ne tik subramu musasi bet ir su paprasta vista
Paskutinį kartą redagavo luk'as 2009.01.10 21:10. Iš viso redaguota 1 kartą.
-
luk'as - Pranešimai: 3487
-
luk'as - Pranešimai: 3487
nukirpk patį snapo smaigaliuką, aš tam naudoju nagų karpymo žnypliukes ,kirpti viršutinio snapo smaigaliuką iki pat kraujo -tada kai mušasi, pačiam skauda ir kito sužalot negali; užgyja per tris dienas bet baimė muštis lieka ,be to tavo pulkas hierarchiją aiškinasi -kas po ko eina
-
Genute - Pranešimai: 2234
- Prikabinti failai
-
- ko-samu porele.JPG (38.71 KiB) Peržiūrėta 1502 kartus(ų)
-
- ko-samai.JPG (35.6 KiB) Peržiūrėta 1502 kartus(ų)
-
- gaidelis.JPG (31.51 KiB) Peržiūrėta 1502 kartus(ų)
-
rudis - Pranešimai: 383
Grįžti į Vištiniai ir kiti naminiai paukščiai
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 6 svečių