Šunys
Žavuolis šuniukas, sveikinimai nuoširdžiausi Kukushka, labai mielas mažylis.
O su Kuku apsipras, šiaip man atrodo, kad papūgos šunis laiko žemesnės "kastos" padarais, paskui nelabai jais domisi ar rodo dėmesį. O mano biglis irgi viską surenka ką papūgos primėto, bet kadangi jis jau labai suaugęs šuo, aš nelabai suku galvą tegul renka jei jam jau taip skanu tie žirniukai .
O su Kuku apsipras, šiaip man atrodo, kad papūgos šunis laiko žemesnės "kastos" padarais, paskui nelabai jais domisi ar rodo dėmesį. O mano biglis irgi viską surenka ką papūgos primėto, bet kadangi jis jau labai suaugęs šuo, aš nelabai suku galvą tegul renka jei jam jau taip skanu tie žirniukai .
-
DaliaM - Pranešimai: 868
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Uhu Visi smagumai prasidėjo!!! Kakių tikrinimas, ar kieti, ar minkšti, maisto normų skaičiavimai, spėliojimai, ar jau nori šuniukas sysio ar dar ne... ir gaudymas, kai kakius pradedam daryti vidury kambario, laikraščių kaitaliojimas, o mes dar mėgstam juos draskyti palučių skalbimas, visur lendam, visur nosį kišam, ir žaidžiam, miegam, žaidžiam, miegam... Gražučiai jie man maži, bet laukiu nesulaukiu, kol užaugs, noriu rimto, protingo kompaniono Aišku, šis laikotarpis irgi labai mielas... ypač dėlto, kad greitai jie užauga
Kalafiorai šuniukui nelabai tinka Ypač kai šeriamas subalansuotu nepigiu "sausiaku"
Kalafiorai šuniukui nelabai tinka Ypač kai šeriamas subalansuotu nepigiu "sausiaku"
-
kukushka - Pranešimai: 1759
Paskutinį kartą redagavo kukushka 2007.04.15 20:01. Iš viso redaguota 1 kartą.
-
kukushka - Pranešimai: 1759
Paskutinį kartą redagavo mrita 2007.04.15 20:15. Iš viso redaguota 1 kartą.
-
mrita - Pranešimai: 213
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias