Banguotosios papūgėlės - Melopsittacus undulatus
-
Ernesta - Pranešimai: 269
greičiausiai nieko baisaus - gal koks grūdo lukštas gerklėj užstrigo. Praeis. Jeigu vems nesuvirškintus grūdus, tada blogai.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Na ka brangieji... juokinga istorija pas mane... drauge savo nimfai nupirko drauge, banguota papugele... vakar... vakare skambina man ir sako kad jos pasiputelis nimfinas ja ignoruoja ir nekreipia i ja demesio... ir viena kart lyg ir znybti zadejo jai... na o siandien per pietus aisku mes nuvaziavome jos naujosios augintines apziureti... ir ka jus manot, tas pasiputelis jos nimfinas vaiko ja po narveli, bando i kojas kasti... ir spekit kuom baigesi istorija... banguota papugele atsidure pas mane, nesenai parsiveziau ir i narveli paleidau... sake ji visa para nieko nelesus, tai i vandenuka biski vaikiskos gliukozes ilasinau su vitaminu c.. atrodo ji netokia baiksti kaip mano krameris buvo... bent jau stebejau ja prie pat narvo nosi prikisus ir ji stebejo mane galva kraipydama... nupirkau kazkoki maisteli JR farm, banguotoms papugelems, kvepia zolelem visokiom, net valerijonais man pasirode, ten doros, dziovinta zolyte kazkokia... smulkus grudeliai, angliuko net atrodo maciau... nespejau isnagrinet normaliai... tai va... tokia tai mano istorija... ziuresim kaip man cia seksis ja auginti.. tikiuosi si kart viskas bus gerai... papugele zydru pilvuku, baltais sparniukais.. tik va viena beda turiu! padekit varda sugalvot!!!! ji tokia mazyte kruopyte gryna...
-
redusia - Pranešimai: 240
Tai dideliausi sveikinimai, redusia, su nauju augintiniu
Ir aisku prasom vaizdiniu iliustraciju
Varda kaip jau ir pati isrinkai - Kruopa
Ir aisku prasom vaizdiniu iliustraciju
Varda kaip jau ir pati isrinkai - Kruopa
- gitulia
redusia, sveikinu
Tai marga tavo papūgėlė, įdomu, dominantinė ar recesyvinė. Lauksim nuotraukų. Tiesa, kokio ji amžiaus? Supratau, kad mergytė, o gal ne taip supratau?
O maistelis kuris iš šitų http://www.jr-farm.de/englisch/index.htm (tik kažkodėl puslapis čia ne taip atsidaro, bet paspaudus ant products ir pasirinkus kaanarėlių ir banguotukių maistelė iš meniu, matosi visas sąrašas)
ar šitas (šitam kaip tik visokių žolelių pridėta)?
Tai marga tavo papūgėlė, įdomu, dominantinė ar recesyvinė. Lauksim nuotraukų. Tiesa, kokio ji amžiaus? Supratau, kad mergytė, o gal ne taip supratau?
O maistelis kuris iš šitų http://www.jr-farm.de/englisch/index.htm (tik kažkodėl puslapis čia ne taip atsidaro, bet paspaudus ant products ir pasirinkus kaanarėlių ir banguotukių maistelė iš meniu, matosi visas sąrašas)
ar šitas (šitam kaip tik visokių žolelių pridėta)?
Paskutinį kartą redagavo sailor 2007.04.19 16:49. Iš viso redaguota 2 kartus.
-
- Augintiniai:
redusia,sveikinu sveikinu Ir vardas visai nieko-Kruopyte
O maistelis tas labai geras,as ji kartais savo banguotukui nuperku,bet jam tie priedai visai nepatinka...tik soras islesa
O maistelis tas labai geras,as ji kartais savo banguotukui nuperku,bet jam tie priedai visai nepatinka...tik soras islesa
-
Sem - Pranešimai: 1374
- Augintiniai:
vat aš irgi vis galvoju JR maisto saviškiams nupirkt pabandymui, bet kai jie tokie išrankūs, kad nebūt perniek
-
- Augintiniai:
Man tai labai patinka JR-Farm,svarus maistelis su visokiom zolelem, dziovintais obuoliais ir razinom.Va,kad ir papugom taip patiktu...!As savo Zakiui pastoviai perku,bet visko tikrai nesuvalgo.Jie gi tokie isrankus...
Sailor,sitas maistelis
Sailor,sitas maistelis
-
Sem - Pranešimai: 1374
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių