Rozelos - Platycercus gentis
Na ką, niekas kitas šio darbo nepasiėmė, tai temą užvedžiau aš
man iš tiesų aktuali tema, nes būtent apie rozelas informacijos striuka, o čia puiki terpė gauti ją iš pirmų lūpų o kas svarbiausia, ši info pagrįsta jūsų patyrimais. taigi, kviečiu visus rozelų augintojus aktyviai dalyvauti diskusijose
paskutinė žinutė, mane labai nudžiugino, nes mūsų namuose apsigyveno būtent pusantrų/dviejų metų rozeliukas, kurį aš visomis pastangomis stengsiuosi prisijaukinti
man iš tiesų aktuali tema, nes būtent apie rozelas informacijos striuka, o čia puiki terpė gauti ją iš pirmų lūpų o kas svarbiausia, ši info pagrįsta jūsų patyrimais. taigi, kviečiu visus rozelų augintojus aktyviai dalyvauti diskusijose
paskutinė žinutė, mane labai nudžiugino, nes mūsų namuose apsigyveno būtent pusantrų/dviejų metų rozeliukas, kurį aš visomis pastangomis stengsiuosi prisijaukinti
-
eniro - Pranešimai: 23
mano rozela (penantas) ir pusantru dvieju metu yra kazin kaip prisijaukinsiu jau dvi savaites kaip turime namuose bet bailus labai :( gal dar per mazai laiko praejo ? per kiek laiko turetu paukstelis priprasti jau prie seimininku?
- agniux
pagaliau pats ilipo i narva siaip ne taip siaip ne taip ir ilipo tik biskuti orchidejos lapo pries tai atsikando isigandau kad neapsinuodytu zinot as turiu dvi mergaites namuose bet tas kiesa tai kaip kudikis del kiekvieno judesio del kiekvienos smulkmenos pergyvenu
- agniux
- Prikabinti failai
-
- Čipukas
- Cipukas!.JPG (39.63 KiB) Peržiūrėta 3199 kartus(ų)
-
- Kalakutė
- kalakute.JPG (42.79 KiB) Peržiūrėta 3199 kartus(ų)
- ..Tadas..
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 6 svečių