Guldo amadina (Erythrura gouldiae)
-
Gnomas - Pranešimai: 157
- Arven
- Augintiniai:
Aj, nusivylus aš tiesiog. Laukiau labai pavasario, o dabar vienos nesėkmės. Galim toliau "bėdavotis". Tikriausiai raudongurkliai kiaušinius užšaldė, nes labai nereguliariai peri. Nors šiaip aš iš viso jų lizdo netikrinau, tai nežinau kas ten.
Galvoju reik kokių zebrų porą nusipirkt, kad bent jaunikliais pasidžiaugt, nes iš maniškių nieko nebus. Šiandien gimtadienio proga radau dar vieną išmestą jauniklį - ko gero dar iš senesnių kiaušinių guldų.
Galvoju reik kokių zebrų porą nusipirkt, kad bent jaunikliais pasidžiaugt, nes iš maniškių nieko nebus. Šiandien gimtadienio proga radau dar vieną išmestą jauniklį - ko gero dar iš senesnių kiaušinių guldų.
- Arven
- Augintiniai:
- Plunksna
- Augintiniai:
Gal kas turit kokių idėjų? Šiandien mano guldai vėl išmetė jauniklį. Šį kartą spėjau surasti jį gyvą. Nežinojau, ką daryti, tai nusprendžiau įkelti jį atgal į lizdą. Lizde radau dar vieną gyvą jauniklį. Tačiau nubaidžiau patelę bedėdama jauniklį. Patelė grįžo po kokių 20min. Ar yra vilties, kad jaunikliai išgyveno ir tėvai jais rūpinsis?
Beje, kita porelė jau kokias 10d sėkmingai prižiūri savo mažylius. Gal geras pavyzdys gali būti užkrečiamas?
Beje, kita porelė jau kokias 10d sėkmingai prižiūri savo mažylius. Gal geras pavyzdys gali būti užkrečiamas?
- Arven
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias