Kalendorius 2012 - užsakymai baigti
Na jaigu kas galetu atvezti iki mano darbo, t.y.prie stoties turgaus,tai manau visiems butu lengviau davaziuot iki manes nes ten centras taip ir issidalintume
-
deivis99 - Pranešimai: 953
- Augintiniai:
-
gabusia - Pranešimai: 5104
- Augintiniai:
-
gabusia - Pranešimai: 5104
- Augintiniai:
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
Labas vakaras. Kauniečių kalendoriai mūsų gelbėtojos Epi dėka yra pas mane ,aš juos nusinešiu į darbą ,nuo rytdienos esate laukiami Deivido parduotuvėje,Žukausko 26-Škirpos 17..
-
Vitalija - Pranešimai: 604
- Augintiniai:
Dar labai norėčiau padėkoti mūsų forumo saulytei Papoogai už didelį darbą ruošiant kalendorių...Ji stengėsi ,jog kalendorius visiems patiktų ,išklausė visus įnorius ir norus!!!! Papooga labai tau AČIŪ už šį forumą už įdėtas pastangas jį išlaikyti tolerantišką ir draugišką ...Tu esi žmogutis su didžiausia gerumo kupina širdimi... Taip pat didelis Ačiū Aušrelei ,Gabusiai kurios atlieka oranizacinį darbą ir eikvoja savo laiką mūsų labui!!! Ačiū Epi kuri visuomet gelbėja mus iš keblios padėties..Dėkui forumiečiams už paukštukų nuotraukas,kuriomis galima grožėtis kiekvienais metais.
-
Vitalija - Pranešimai: 604
- Augintiniai:
Aš turbūt "paskutinė iš parapijos"... Kad ir pavėlavusi-skubu perduoti savo adresą - parašiau į AŽ ir Papoogai, ir Gabusiai.
Ir dėkoju, labai dėkoju už viską Papoogai, mūsų generatoriui ir vadui. Taip pat Gabusiai ir kitiems, prisidedantiems prie forumo reikalų, kalendorių išleidimo organizavimo, išdalinimo ir t.t. AČIŪ KAD ESATE
Ir dėkoju, labai dėkoju už viską Papoogai, mūsų generatoriui ir vadui. Taip pat Gabusiai ir kitiems, prisidedantiems prie forumo reikalų, kalendorių išleidimo organizavimo, išdalinimo ir t.t. AČIŪ KAD ESATE
-
sunra_sun - Pranešimai: 481
- Augintiniai:
Oi, Vitalija, dėkui labai, bet tai tik kalendorius, nepamenu kada dar taip žandai kaito Bet labai malonu, be abejo
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių