Kalendorius 2012 - užsakymai baigti
Tai va, kaip viskas gerai susiklostė - Vitalija paskambino kai buvom beveik grįžę namo, besukant galvą, kaip gi man tuos kalendorius reikės atidalint
Labai labai ačiū Papoogai ir Gabusiai už kalendorių (įsivaizduojat, turėjau kantrybės nepažiūrėti galutinio varianto, kol negavau į rankas )
Nuo Miglės (jai Kalėdos jau atėjo) padėkos į kairę ir į dešinę - už lauktuves prie kalendoriaus, už Vitalijos lauktuves Jau spėjo pasidžiaugti, nė trupučio nepabijojo, iškart "imk"
Labai labai ačiū Papoogai ir Gabusiai už kalendorių (įsivaizduojat, turėjau kantrybės nepažiūrėti galutinio varianto, kol negavau į rankas )
Nuo Miglės (jai Kalėdos jau atėjo) padėkos į kairę ir į dešinę - už lauktuves prie kalendoriaus, už Vitalijos lauktuves Jau spėjo pasidžiaugti, nė trupučio nepabijojo, iškart "imk"
-
Epi - Pranešimai: 931
- Augintiniai:
Na va, ir aš pagaliau atsiėmiau savo kalendorius iš Gabusino
Turiu pripažinti, kad kokybė pranoko tai, ko tikėjausi. Ačiū visiems, visiems prisidėjusiems!
O Papoogai ypatingai, kad nespjovė į tą beviltišką darbą kantriai derinant visų nuomones.
Taigi, 2013 metų kalendoriaus iš karto užsakau 12 vnt. Abipusio...
Turiu pripažinti, kad kokybė pranoko tai, ko tikėjausi. Ačiū visiems, visiems prisidėjusiems!
O Papoogai ypatingai, kad nespjovė į tą beviltišką darbą kantriai derinant visų nuomones.
Taigi, 2013 metų kalendoriaus iš karto užsakau 12 vnt. Abipusio...
-
cezis - Pranešimai: 285
- Augintiniai:
-
KAROLInute - Pranešimai: 520
- Augintiniai:
Labai prašom ir labai dėkui, be galo smagu, kad viršijo lūkesčius
Karolinute, galiu perleisti, nes turiu kelis rezerve kuriuos galiu šen ten pastumdyti.
Karolinute, galiu perleisti, nes turiu kelis rezerve kuriuos galiu šen ten pastumdyti.
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
Šiandien ir mes gavom kalendorių
Todėl labai norim padėkoti visiems prisidėjusiems Na ir žinoma labiausiai norim padėkoti Papoogai kalendorius tiesiog nuostabus
Papūgiukai dėkoja už dovanas
Todėl labai norim padėkoti visiems prisidėjusiems Na ir žinoma labiausiai norim padėkoti Papoogai kalendorius tiesiog nuostabus
Papūgiukai dėkoja už dovanas
-
Smile - Pranešimai: 657
- Augintiniai:
Pagal jau turim issvajota kalendoriu nuostabus,grazus tiesiog nera zodziu jam apibudint didelis ACIU visiems kas prisidejo sios grozybes
Robiukas dekoja uz siurpriza, labai grazus, tikrai maloniai nustebinti
Robiukas dekoja uz siurpriza, labai grazus, tikrai maloniai nustebinti
-
deivis99 - Pranešimai: 953
- Augintiniai:
Ir aš jau turiu kalendorių !!!
Kalendorius nuostabus
Norim labai labai padėkoti Papoogai, Gabusiai, ir visiems kurie prisidėjo prie kalendoriaus
ir ačiū už staigmeną, nu jau koks gražus
Na vienu žodžiu, labai smagu
Kalendorius nuostabus
Norim labai labai padėkoti Papoogai, Gabusiai, ir visiems kurie prisidėjo prie kalendoriaus
ir ačiū už staigmeną, nu jau koks gražus
Na vienu žodžiu, labai smagu
-
Jovita - Pranešimai: 1599
- Augintiniai:
Jau ir aš džiaugiuosi kalendoriumi.Tikrai nuostabus.Čia mano reakcija praplėšus voką:
Dar kartą labai labai ačiū.
Dar kartą labai labai ačiū.
-
Vygintas - Pranešimai: 1422
- Augintiniai:
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
-
kaukute - Pranešimai: 1310
- Augintiniai:
Dabar prisijungę