Kalendorius 2012 - užsakymai baigti
O mano nuomonė lygiai tokia pati, kaip ebo - ir dėl eglutės, ir dėl tų ankstyvų šventimų, netikių eglučių ir t.t., kurie atima šventiškumą ir stebuklingumą iš pačių Kalėdų. Na, bet paskaičius šią temą, tai toks smagumas ir gerumas apima, kad tikroji šventinė dvasia lydi visą prieškalėdinę savaitę . Jau seniai pastebėjau, kad kalendorius (ogi su Kalėdommis susijęs jis) labai pažadina draugiškus forumiečių jausmus, bet šiemet tai visko tiesiog šimteriopai daugiau . Ačiū Papoogai, Kalėdų seneliui ir visiems kitiems . Jūs visi nuostabūs .
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Na stai ir pas mane atejo Kaledos didelis didelis ACIU visiems prisidejusiems prie fantastisko kalendoriaus ir nuostabios staigmenos
-
kaukute - Pranešimai: 1310
- Augintiniai:
Didelis ačiū už nuostabu kalendorių į kurį mažai turėjom vilties patekti,bet pateke alpstu aš ,o ne Totukas nors žiūrėjo labai rimtai(turbūt su kitais tikslais)Kalendorius nuostabus ačiū už tokį darbą ir kantrybę.Papooga už dovaną nerandu žodių kurie išreikštu padėką, aš buvau sugraudinta iki ašarų AČIŪ AČiū AČIŪ,TOtukas dovanos dar nematė ,gaus per Kūčias.Užtat išmoko eilėraštį opapa augo Totas ir pupą,bet labai stringa ant žodžio augo, tai sako au ,au au au augu ir pupa.Tai galvoju ,kad tikrai skirtas tau,ir dar darką ačiū iš visos širdies,seniai nemačiau tokių žmonių.:Linkime tau pačių gražiausiu švenčių ir visų tavo norų išsipildymo gerų švenčių tavo šeimai ir tėveliams ir aišku žakučiams
-
nile - Pranešimai: 2708
- Augintiniai:
Labai įdomu kaip atalikys Toto snapą žaisliukas, nes truputį neįsivazduoju, o Totas taip suprantu Pupos švenčių proga pas senelį prašo
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
Oi ,kad man žinot ko jis prašo ,gal Totutės gal Totuko toks su ,,vazonėlių,,aš sakau kaip supykstu ,,spalvota varna,,eisi pas Papooga gyvent.Gal kartais atvežt,kad žakai proto įkrėstu
-
- Augintiniai:
Ačiū, bet mums mokytojo kaip sugraužti spinteles, kaitlentes ir kitu buičiai dar reikalingu rakandus nereikia
-
- Augintiniai:
Na man atrodo kad kažkur skaičiau ,kad tu norėjai aros ,o gal klystu?Keturi ar penki jau nieko nepakeis per daug.
-
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Aš tai saviškiam pasakiau ,kad jei man kas atsitiks tai tik Papoogai atiduoti.Taip ,kad dar ne vakaras.
-
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių