Guldo amadina (Erythrura gouldiae)
Taip, galėjo. Tik pagal mane patelės turėjo būti juodgalvės, o patinėliai raudongalviai. Bet jie jau turi geltonos galvos geną. Jei patinėlis būtų juodgalvis su geltonu (YTB)genu, tai, tada visi vaikai būtų geltonom galvom. Matai svarbu ne tik tėvų galvos, bet ir jų senelių
- Plunksna
- Augintiniai:
- Plunksna
- Augintiniai:
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
Plunksna, kaip smagu, kad dar kazkas yra pamises del Guldu As visai neturiu kada cia uzsukti, bet tai tik toks gyvenimo etapas. Veliau atsigriebsiu . Pas mane irgi auga maziukai, kol kas 9 is triju skirtingu poru. Tik va, vis nesulaukiu geltonos mutacijos poreles maziuku. O pas tave ziuriu yra, fainuoliai . Na gal kada ir as sulauksiu.
-
VoRasa - Pranešimai: 727
- Augintiniai:
Čia bevaik visi jie su mėlynu genu, taigi aš lauksiu kai kurių iš jų palikuonių. Deja, dalį teks parduoti, nes šiuo metu yra 20 vaivorykštinių plunksnių Kai kurių dar nesimato tikrų spalvų
- Plunksna
- Augintiniai:
VoRasa, jeigu geltona porelė nenori sukti lizduko, tai gali duoti geltonam patinėliui žalią patelę. Tada palikuonių visos patelės bus geltonos, o patinėliai pasteliniai žali (šviesiai žali). Jei poroje bus žalias patinėlis ir geltona patelė, jauniklių geltonų nebus. Patelės bus žalios, o patinėliai pasteliniai žali.
- Plunksna
- Augintiniai:
VoRasai žadėjau įdėti guldų mutacijų genetinę skaičiuoklę. Pabandysiu
http://www.gouldianfinches.eu/sk/geneticka-kalkulacka/english/
Gal dar kam nors bus naudinga
http://www.gouldianfinches.eu/sk/geneticka-kalkulacka/english/
Gal dar kam nors bus naudinga
- Plunksna
- Augintiniai:
-
VoRasa - Pranešimai: 727
- Augintiniai:
Vakar geltonų guldų šeimynėlės lizdelyje pamačiau pora kiaušinukų
Kaip ir Cezis patarė nupirkau maišą, sukarpiau, išardžiau siūlus ir daviau paukšteliams kaip statybinę medžiagą. Pirmiausiai tai prisinešė žolyčių, o paskui mačiau ir kelis siūliukus lizdelyje, bet negaliu sakyti, kad labai griebė. Žiūrėsim kaip kitos poros - gal labiau įvertins
Va žvyras ant narvelių dugno tai man labai patiko: ir valyti paprasta, ir daug estetiškiau atrodo, ir paukščiukai turi akmenėlių.
Kaip ir Cezis patarė nupirkau maišą, sukarpiau, išardžiau siūlus ir daviau paukšteliams kaip statybinę medžiagą. Pirmiausiai tai prisinešė žolyčių, o paskui mačiau ir kelis siūliukus lizdelyje, bet negaliu sakyti, kad labai griebė. Žiūrėsim kaip kitos poros - gal labiau įvertins
Va žvyras ant narvelių dugno tai man labai patiko: ir valyti paprasta, ir daug estetiškiau atrodo, ir paukščiukai turi akmenėlių.
- Plunksna
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias