Mityba
Sveiki,pasakykit zmones protingi,ar krameriams ar aplamai visiems papugajams galima duoti vistienos ar mesos?nes Facebuke esu krameriu grupeje,kur pauksciui dave aplesioti avienos kaulus
kai paklausiau ar esat tikri,kad jiems tai galima duoti,tai atsake"Meat and chicken are a good source of protein and are part of your birds diet"cituoju.tai reiskia,kad vistiena ir mesa yra proteinu saltinis ir yra dalis jusu paukscio dietos
![hmm :hmm:](./images/smilies/m1712.gif)
![Apakes :nejaugi:](./images/smilies/m1821.gif)
-
Kukutis - Pranešimai: 2888
- Augintiniai:
-
Rodnega - Pranešimai: 1830
- Augintiniai:
As labai retai,bet duodu vistienos krutineles maziuka gabaliuka,nes Pylipa labai jau atkakliai ir ikyriai praso,o valgo su didziausiu apetitu.
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
Duoda žmonės mėsytės kartais papūgoms, ypač kai reikia joms svorio priauginti
. Mano kakadulei didžiausia šventė būna, kai vištos kaulą (virtą) gauna.
![yes4 :yes4:](./images/smilies/yes4.gif)
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Aš irgi esu skaičiusi kažkuriuose straipsniuose, kad vištienos duoda papūgoms. Nors gamtoje toks "kanibalizmas" kaži, ar pasitaiko (bent aš niekur nemačiau tokių mokslinių faktų užfiksuotų). Juk pakankamai yra kitų maisto šaltinių.
O Sailor man priminė filmuką Rio, kur piktasis kakadulis vištos kulšį kapoja...![:xaxaxa: :xaxaxa:](./images/smilies/grin1.gif)
O Sailor man priminė filmuką Rio, kur piktasis kakadulis vištos kulšį kapoja...
![:xaxaxa: :xaxaxa:](./images/smilies/grin1.gif)
-
Ausrele - Pranešimai: 2498
- Augintiniai:
Nežnau kaip gamtoj,bet kai mano kakarikiai laisvai po kambarius skraidydavo tai pusryčiams suteptus sumuštinius turėdavau saugot,nes kitaip jie dešrą pavogdavo. ![:crazy2: :crazy2:](./images/smilies/crazy2.gif)
![:crazy2: :crazy2:](./images/smilies/crazy2.gif)
-
Vygintas - Pranešimai: 1422
- Augintiniai:
Tai gi šitie skraidūnai viską vagia, jei tik suspėja. Tik klausimas toks - ar toks privagiliavimas nebus kokių vėlesnių negalavimų priežastis?
Kai aš saviškius atsinešu į virtuvę - būtinai stalą nukraustau taip, kad nieko ten neliktų. Ir tai pasitaiko, kad tokių priemonių nepakanka - sugeba pilkiai dar ir iš rankų nugvelbti ką nors, tai tenka atgal man iš snapų iškrapštyti.![:xaxaxa: :xaxaxa:](./images/smilies/grin1.gif)
![:undecided: :undecided:](./images/smilies/undecided.gif)
Kai aš saviškius atsinešu į virtuvę - būtinai stalą nukraustau taip, kad nieko ten neliktų. Ir tai pasitaiko, kad tokių priemonių nepakanka - sugeba pilkiai dar ir iš rankų nugvelbti ką nors, tai tenka atgal man iš snapų iškrapštyti.
-
Ausrele - Pranešimai: 2498
- Augintiniai:
Cha,jiems tik duok laisve
maniske,jei tik leistu kasnors,turbut viska viska nuo stalo susveistu.viskuo jinai domisi,visur savo raudona snapa kisa.bet turi but tvarka namuose
jei negalima,tai negalima,nors ir kaip noretusi.pasui,neduok dieve,paskaustu pilvuka koki ![asaros :asaros:](./images/smilies/cry3.gif)
![:piktas: :piktas:](./images/smilies/angry1.gif)
![chacha :chacha:](./images/smilies/m0190.gif)
![asaros :asaros:](./images/smilies/cry3.gif)
-
Kukutis - Pranešimai: 2888
- Augintiniai:
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Oj atsiprašau, dėde Viliau
, gerai, kad neprimušėt
, jezus iš kur naujokas gali žinoti, jog viso papūgos šeriamos vienodai ir taip toliau, nors taip net nėra, bet neesmė... Aš greitai paklausiu apie kramerius ir vsio. Mokausi ![read :read:](./images/smilies/read.gif)
![Mokytojas :mokyti:](./images/smilies/p0305.gif)
![scare2 :scare2:](./images/smilies/scare2.gif)
![read :read:](./images/smilies/read.gif)
- Giedriuuzs
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių