Astrildos - Amadinos

SVARBU! LIZDELIS PAUKŠČIUKAMS REIKALINGAS TIK PERĖJIMUI (bei skatina kiaušinukų dėjimą)
Mūsų paukštėnai jau gero koldūno dydžio ir po truputį plunksnuojasi
Tik dabar nebesuprantu, kas darosi su tom plunksnom, patinėlio kakliukas jau gražus, ataugo, kai tik leidau perėti ir smilgų įdėjau, nustojo patelė jį kamuot. Bet dabar kita bėda, patelė pati save vis kasinėja, ir visą beveik pauodegį pluksnas išpešiojo. Plikas dabar užpakaliukas pas ją
O pirkau Insect patee, tokis rudas Orlux pakelis. Man ta pardavėja davė, sakė kaip tik mažyliams.

Tik dabar nebesuprantu, kas darosi su tom plunksnom, patinėlio kakliukas jau gražus, ataugo, kai tik leidau perėti ir smilgų įdėjau, nustojo patelė jį kamuot. Bet dabar kita bėda, patelė pati save vis kasinėja, ir visą beveik pauodegį pluksnas išpešiojo. Plikas dabar užpakaliukas pas ją

O pirkau Insect patee, tokis rudas Orlux pakelis. Man ta pardavėja davė, sakė kaip tik mažyliams.
- saulegraza
- saulegraza
pas mane narvely gyvena 2 patinai ir 3 mergaites. Buna, kad pasipesa. Ir panos, ir vaikinai. Bet proto ribose.
Turbut kazkiek priklauso ir nuo kiekvieno paukscio charakterio. Uztai buri stebet idomiau, nuolat veiksmas vyksta 

-
Mugute - Pranešimai: 52
- Augintiniai:
Sveikuciai amadinuku augintojai, jau kazkaip pasiilgau amadinuku foto, tai keliu saviskiu siumetiniu vaikuciu foto. Ir tuo paciu lauksiu kitu forumieciu augintiniu pasirodymo.
- Prikabinti failai
-
- Jaunikliu verinukas :)
- Picture 063new.jpg (58.76 KiB) Peržiūrėta 1267 kartus(ų)
-
- Jaunikliu komplektelis :)
- Picture 035new.jpg (42.6 KiB) Peržiūrėta 1267 kartus(ų)
-
VoRasa - Pranešimai: 727
- Augintiniai:
-
Vitalija - Pranešimai: 604
- Augintiniai:
Grįžti į Amadinos, Kanarėlės, Astrildos, Ryžinukai, Amarantai, Munijos, Nigritos ir Pitilijos
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Google [Bot] ir 1 svečias