Astrildos - Amadinos

SVARBU! LIZDELIS PAUKŠČIUKAMS REIKALINGAS TIK PERĖJIMUI (bei skatina kiaušinukų dėjimą)
VoRasa, šaunios kelionės, superinių įspūdžių
Na o mano mažyliai auga kaip ant mielių, nei viena vada nėra taip staigiai išstambėjusi, na ir tėvai anie buvo gerokai smulkesni už šią tėvelių porelę
Tai bandau rodyti savo mažylių mišrainę
Pavyko tik vieną kadrą kiek aiškesnį gauti, nes baisiai skubėjau išvalyti jų perkakotus aparatmanetus
Va čia mano tamsiųjų penketukas
:
Šiandien kai kuriems yra devynios - septynios dienos
Jau bando nedrąsiai žvilgčioti į juos supantį pasaulį 

Na o mano mažyliai auga kaip ant mielių, nei viena vada nėra taip staigiai išstambėjusi, na ir tėvai anie buvo gerokai smulkesni už šią tėvelių porelę

Šiandien kai kuriems yra devynios - septynios dienos

-
Kleckepytė - Pranešimai: 379
- Augintiniai:
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Nors pauksteliai serimosi periodu atrodo nekaip, ypac kai suaugeliai intensyviai keicia plunksnas, bet vykdau savo pazada
Mano mazieji siumetiniai:
O stai kas is tokiu pilkiuku gavosi pernai
Siemet atrodo visi bus patinukai. Pas du is ju man atrodo, kad ant galvosi matosi ne ryskiai raudonos plunksnos, bet oranzines (tokiu pernai neturejau) ir alyvines krutines, pas viena matosi ryskiai raudona galva (kaip pernyksciu), bet nesimato krutine kokia bus. Stebesim toliau kas gausis

Mano mazieji siumetiniai:
O stai kas is tokiu pilkiuku gavosi pernai

Siemet atrodo visi bus patinukai. Pas du is ju man atrodo, kad ant galvosi matosi ne ryskiai raudonos plunksnos, bet oranzines (tokiu pernai neturejau) ir alyvines krutines, pas viena matosi ryskiai raudona galva (kaip pernyksciu), bet nesimato krutine kokia bus. Stebesim toliau kas gausis

- gitulia
jaunikliai labai grazus..
bet tevai taip vargiai atrodo? ar jie irgi seriasi? krutines nublankusios atrodo..

-
gabusia - Pranešimai: 5104
- Augintiniai:
Grįžti į Amadinos, Kanarėlės, Astrildos, Ryžinukai, Amarantai, Munijos, Nigritos ir Pitilijos
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias