Astrildos - Amadinos

SVARBU! LIZDELIS PAUKŠČIUKAMS REIKALINGAS TIK PERĖJIMUI (bei skatina kiaušinukų dėjimą)
O stai ir mano naujokai. Ilgai nedrisau isigyti si grozi, nes labai bijojau ju lepumo, bet galu gale noras laimejo. Esu laiminga! Nuostabus pauksciai!
-
Baffy - Pranešimai: 230
- Augintiniai:
Baffy, sveikinu pasiryzus
Grazus paukstukai. O tas lepumas is dalies manau yra geras mitas, o is kitos puse priklauso ir nuoto kokiom salygom pauksciai buvo ispereti ir auginti. Pvz. kaip pas mane pauksciai nemate jokiu dirbtiniu ar isskirtiniu salygu - nei as juos sildziau, nei specialiai kokia aplinkos dregme matavau, keliau, nieko, gyvena kaip normalus naminiai gyvunai ir tiek. O jie netgi vaikus ne pirma karta isaugina. Tiek to ir lepumo 

- gitulia
Isnardziau visa eneta. Supratau, kad tikrai mitas (todel ir isigyjau). Beto jie jau turejo vada birzelio pradzioje. Tarp kitko taip pat savo iegom isaugino vaukus.
Noriu tiketi kad viskas bus gerai 

-
- Augintiniai:
-
Budgie - Pranešimai: 225
- Augintiniai:
Aciu labai, Ledy nimfa.
O kaip ciulba patinas graziai....... ir svarbiausiai taip tiliai. Fantastika!!! Per mano "zebrus" ju net nesigirdi.

-
- Augintiniai:
Taip. Stai ju birzelio men. mazyliai. Du jaunikliai. Patele ir patinelis. Jau spalvingi darosi. Nusodinau nuo tevu, nes patinas pradejo varyti vaikus, nes jie i lizda lenda. Gyvena su zebrais. Jie gime ne pas mane, bet paemiau kartu su tevais. Veliau bandysiu kiekvienam po antra puse ieskoti. Veliau geresniu nuotrauku padarysiu, kai tures atskira narva.
-
- Augintiniai:
Tai jei tevai nesiruosia daugiau pereti, nukabink inkila ir baigsis bedos. Mano manymu, vaikams geriau su tevais nei su zebriukais butu
As saviskiams po sito perejimo nebeleidau daugiau deti, nukabinau inkiliuka ir visi draugiskai pradejo sertis.

As saviskiams po sito perejimo nebeleidau daugiau deti, nukabinau inkiliuka ir visi draugiskai pradejo sertis.
- gitulia
As neleisciau pereti, bet pas mus labai idomi ir netiketa situacija gavosi. Turejau pakabinti lizda.
Patele jau 2 kiausinius turi. Manau kad daugiau nebus, nes antra kiausini padejo vakar, o siandien nieko nebuvo. Bet nezinau ar peres nuo streso (namu ir seimininko keitimas). Jei neperes, tai beabejo nukabinsiu. Nors siandien patinas nakciai pirma karta i lizda ilindo nakvoti. O patele kazkodel ant laktos pasiliko miegoti. Labai keista. O kaip pas jus su perejimu buvo? Kas naktim perejo? Abu tevai ar po viena?
Patele jau 2 kiausinius turi. Manau kad daugiau nebus, nes antra kiausini padejo vakar, o siandien nieko nebuvo. Bet nezinau ar peres nuo streso (namu ir seimininko keitimas). Jei neperes, tai beabejo nukabinsiu. Nors siandien patinas nakciai pirma karta i lizda ilindo nakvoti. O patele kazkodel ant laktos pasiliko miegoti. Labai keista. O kaip pas jus su perejimu buvo? Kas naktim perejo? Abu tevai ar po viena?
-
- Augintiniai:
- Mastis
- Augintiniai:
Grįžti į Amadinos, Kanarėlės, Astrildos, Ryžinukai, Amarantai, Munijos, Nigritos ir Pitilijos
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių