Astrildos - Amadinos

SVARBU! LIZDELIS PAUKŠČIUKAMS REIKALINGAS TIK PERĖJIMUI (bei skatina kiaušinukų dėjimą)
Trampapam, tai pasisekė, kad taksas nespėjo, nes mano teta vakare įėjo su taksu į kambarį, kuriam tamsoj amadinai nieko nematė ir pažeme skraidė, tai taksas vieną čiupo ir perkando...labai liūdna istorija, juolab kai mano pusbrolis viską pamatė, kai jo mama uždegė šviesą, jam didžiulis šokas buvo, iki dabar skaudu jam..Va taip kaip būna per nepagalvojimą (mano tetos) ir kartais, kaip Tau per įvairius atsitiktinumus...
Oj aš jau apie tas smailauodeges vis svajoju, na jau tokios nuostabios, tokios nuostabios... Reikės daugiau pasidomėti
Oj aš jau apie tas smailauodeges vis svajoju, na jau tokios nuostabios, tokios nuostabios... Reikės daugiau pasidomėti

-
Kleckepytė - Pranešimai: 379
- Augintiniai:
maniskiai tai dar neciulba, tik vienintelis su ziedu simfonijas traukia
jei jau patineliai pradeda ciulbet nuo 3-4 menesio, tai nujauciu, kad kiti trys paukstukai moteros
bet dvi is ju labai bistros, viena tik rami...

-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
Trampapam, nedek arba to, arba to, arba is viso tik smeliuka pilk ant dugno. Cia jau daryk taip, kaip tau patogiausia valyti butu. Aisku smeliukas pauksciams patiktu labiausiai
As dedu tik granules, o kai valau, netraukiu stalciaus, o plaunu visa dugna, pas mus ir krastai nusiterlioja ne tik dugnas.
Lince7, nieko nebus is tokio perejimo, bent jau is kiausinio ant dugno tikrai. Tavo vietoje isimciau visus kiausinius su visu lizdeliu ir leisciau pauksciukams paaugti iki pavasario, jauni gi labai taviskiai.

Lince7, nieko nebus is tokio perejimo, bent jau is kiausinio ant dugno tikrai. Tavo vietoje isimciau visus kiausinius su visu lizdeliu ir leisciau pauksciukams paaugti iki pavasario, jauni gi labai taviskiai.
- gitulia
- Prikabinti failai
-
- Penketukas
- Picture 055.jpg (51.8 KiB) Peržiūrėta 1307 kartus(ų)
-
- Picture 045.jpg (43.33 KiB) Peržiūrėta 1307 kartus(ų)
-
- Picture 042.jpg (52.66 KiB) Peržiūrėta 1307 kartus(ų)
-
- Picture 032.jpg (46.23 KiB) Peržiūrėta 1307 kartus(ų)
-
VoRasa - Pranešimai: 727
- Augintiniai:
Grįžti į Amadinos, Kanarėlės, Astrildos, Ryžinukai, Amarantai, Munijos, Nigritos ir Pitilijos
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių