Papūgų triukšmingumas
Dėmesio:
Norėdami įsigyti sveiką paukštį, atidžiai rinkitės pardavėją! Venkite aferistų, nesąžiningų pardavėjų ar veisėjų.
Jei kyla abejonės dėl pardavėjo - klauskit .
Nepamirškit ir patys įdėmiai įvertinti įsigyjamą paukštį. Patarimus, į ką atkreipti dėmesį, rasit .
Norėdami įsigyti sveiką paukštį, atidžiai rinkitės pardavėją! Venkite aferistų, nesąžiningų pardavėjų ar veisėjų.
Jei kyla abejonės dėl pardavėjo - klauskit .
Nepamirškit ir patys įdėmiai įvertinti įsigyjamą paukštį. Patarimus, į ką atkreipti dėmesį, rasit .
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
sveiki nezinau ar cia rasau, bet tikiuosi atsakysit gan neseniai isigyjau jauna nimfuka. stai praejo savaite, jis kazkiek apsiprato. pradzioje isvis nei garso neisleido, bet stai paskutiniu metu jis gan keistokai svilpauja, kalena snapuku, kuodas nuleistas, kapoja viska narvelyje, atrodo agresyviai. tik vat nesuprantu kodel?... gal kas paaiskintu? buciau labai dekinga
- diana258
- Augintiniai:
-
ebas - Pranešimai: 4707
- Augintiniai:
- diana258
- Augintiniai:
Skaitau skaitau apie papūgų triukšmingumą... O va, nuo 9h ryto, pas mane kambaryje pabudę ir yra 5 paukščiai, o kambary taip tylu... pati aš bandau visus kalbint, o mane ignoruoja visi, aš viena triukšmą keliu tik - jų tylą trigdau.
tyli tiek plepus žakas, tiek čirškiantys banguotukai, tiek giedanti papūgėlė, tiek katarina... Kaip bažnyčioj visi, ir tokia tyla pastoviai būna, labai retai kada jie pas mane garsiau pasireiškinėt.
čia kogero tokių charakterių paukščiai susirinko - visi ramučiai, bet keista net kartais...
tyli tiek plepus žakas, tiek čirškiantys banguotukai, tiek giedanti papūgėlė, tiek katarina... Kaip bažnyčioj visi, ir tokia tyla pastoviai būna, labai retai kada jie pas mane garsiau pasireiškinėt.
čia kogero tokių charakterių paukščiai susirinko - visi ramučiai, bet keista net kartais...
-
Ieva - Pranešimai: 2032
- Augintiniai:
Grįžti į Tiems, kas ruošiasi pirkti
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 25 svečių