Papūgos grynam ore
Tikriausiai, bet man pasirode kad ji pati daug saugiau jausis ir maziau stresuos, lauke budama tiesiog salia, ant peties, su galimybe issigandus sprukti. Man labai jau jos gaila, kai ji papuola i situacija kurioje ji buna lyg uzspiesta i kampa, atrodo kad sirdele plys.
Gincytis nedrysciau, tai mano pirmas paukstelis, kuri turiu vos keleta menesiu. Esu zalia, be praktikos perskaitytos knygos apie papugas tik dar labiau viska sumaiso...
Gincytis nedrysciau, tai mano pirmas paukstelis, kuri turiu vos keleta menesiu. Esu zalia, be praktikos perskaitytos knygos apie papugas tik dar labiau viska sumaiso...
- neta
- Augintiniai:
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
- Vaidida
- Augintiniai:
-
GeGuGa - Pranešimai: 21
- Augintiniai:
Su tokia sargyba paukščiai saugūs
Šiandien paukščiai vėl lauke pradėjo lyti. Galvojau, reikia greičiau nešti juos namo, bet kai pamačiau, kaip džiaugsmingai kėtojasi po tuo lietum visi ir net po du iš karto į girdyklas bando susigrūsti, tai palikau gamtos malonumais ir natūraliu dušu džiaugtis
Šiandien paukščiai vėl lauke pradėjo lyti. Galvojau, reikia greičiau nešti juos namo, bet kai pamačiau, kaip džiaugsmingai kėtojasi po tuo lietum visi ir net po du iš karto į girdyklas bando susigrūsti, tai palikau gamtos malonumais ir natūraliu dušu džiaugtis
-
- Augintiniai:
-
ebas - Pranešimai: 4707
- Augintiniai:
Trumpas tas lietutis buvo. o be to, šiandien ne pirmas. Voljeriniai paukščiai taigi nuolat lietaus gauna (nemanau, kad juos kas ėmė į patalpas uždarinėti), taip pat ir laukiniai.
-
- Augintiniai:
waw !! pirma kilusi mintis- kaip grazu butu ireminus tokias nuotraukas grazuoliukai, puostu mano sienas
Labai grazios nuotraukos !!!!
Labai grazios nuotraukos !!!!
- neta
- Augintiniai:
Grįžti į Kitos temos ir klausimai
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 6 svečių