Ar galima laikyti skirtingų rūšių papūgas?
Dėmesio:
Norėdami įsigyti sveiką paukštį, atidžiai rinkitės pardavėją! Venkite aferistų, nesąžiningų pardavėjų ar veisėjų.
Jei kyla abejonės dėl pardavėjo - klauskit .
Nepamirškit ir patys įdėmiai įvertinti įsigyjamą paukštį. Patarimus, į ką atkreipti dėmesį, rasit .
Norėdami įsigyti sveiką paukštį, atidžiai rinkitės pardavėją! Venkite aferistų, nesąžiningų pardavėjų ar veisėjų.
Jei kyla abejonės dėl pardavėjo - klauskit .
Nepamirškit ir patys įdėmiai įvertinti įsigyjamą paukštį. Patarimus, į ką atkreipti dėmesį, rasit .
stai ir vel prasau jusu pagalbos ir patarimo..jau savaite kaip numire mano mazyle meirute..man jos taip truksta..ir ne tik man ..nuo vakar prasidejo pestynes tarp likusiu dvieju(nimfos-kikio)(ir stenly-norio)..nezinau kas utiko..visada taip grazei sutare net miegodavo kartu...o dabar noris vis vaiko kiki po narva..sakau atskirt reikes atskirai laikyr..bet draugas sako geriau dar palaukt gal tai tik trumpalaikis poveikis..noris vaiko maziuka nesvarbu kur tas eina..kas nutiko?ar meirutes mirtis jiem kaip paveike?ar kas..nezinau ka daryt ..ar draugo klausyt ar patciai imtis inecetyvos
-
Meirute - Pranešimai: 180
- Augintiniai:
-
viliuss - Pranešimai: 2652
- Augintiniai:
-
Saulius - Pranešimai: 4294
- Augintiniai:
atskyrem mes juos..o rozeliukas man nepatinka .(issigandom kad nuo meirutes gal ir uzsikretes)nuvezem pas daktara suleido antibijotiku..dabar dar penktadieny suleis..bet labai seresi..uodegos plunksnas net visas pamete bet jau naujos atauga..tik labai jau jis praplikes..nezinau kas cia perliga pas mus y namus uzejo..bijau prarast visus augintinius
-
- Augintiniai:
-
ebas - Pranešimai: 4707
- Augintiniai:
tikekimes..nes jau nezinau ka ir bedaryt..viskas buvo taip gerai taip dziaugemes..o cia uzejo koks kaip amaras8nelaime)y namus ir liudna :(
-
- Augintiniai:
Sveiki, nezinojau kur rasyti, tad sukuriau nauja tema. Taigi mano klausimas toks, ar sugyventu viename narve 2 nimfos (pora) 2 banguotosios (pora) 2 amadinai (pora).. Jeigu taip, kaip butu su maisto davimu?
Dekui
Dekui
- Sanyang
- Augintiniai:
Paskaitinek cia,gal surasi atsakymahttp://www.paukstis.lt/forumas/viewtopic.php?f=20&t=4915&start=230
Siaip banguotukai biski teroristai ir gali skriausti nimfas ir ,ypac,amadinus.
Siaip banguotukai biski teroristai ir gali skriausti nimfas ir ,ypac,amadinus.
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
- Sanyang
- Augintiniai:
Grįžti į Tiems, kas ruošiasi pirkti
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 13 svečių