Voragyviai
tai jai pawyka dukart tai padaryt tam paciam vorui viena kart pries man pasakant o kai pasake parode o kitam bande nugara pakasyt tai jis nueja salin.
-
nikeaoxlr - Pranešimai: 255
- Augintiniai:
Nekanda kryziuociai,dabar pilnos pievos voratinkliu,tai perejus tokia pieva ne viena tenka nuo saves nuimt-nesikandzioja,kulturingi
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
sweiki ! O ar žinojot kad lietuvoja irgi yra dideliu ir gražiu woru , maždaug 14 - 16 cm dydžio su kojom , ir gražiai išmargintas ryškiai oranžiniais raštais . Taj wandeninis woras , bet pawadinimo nežinau
-
xtras - Pranešimai: 70
- Augintiniai:
- Blondi
- Augintiniai:
-
Wizija - Pranešimai: 163
- Augintiniai:
Nieko išskirus garsia panika Pamenu dar budama 15-16 metu su tėvu plaukiojau valtyje viduri plateliu ežero (šiaip plaukti nemoku ir vandens bijau), bet valtyje pamačiau voriuka šliaužianti link manes (mazdaug centimetro voriuka), tai taip supanikavai, staigiai pašokau ir vos iš valties neiššokau, tetis vos sugaut spėjo nuo to karto prieš lipant i valti 5 kartus ja patikrinu visą
- Blondi
- Augintiniai:
Žiūrint kaip kas bijo
Vieni žmonės nebijo kiti bijo.
Aš irgi turėjau paniką mažesnė, bet dabar mokykloje kai kas bando voriuką kokį nuskriaust (t.y sutraiškyt) tai aš pasiemu jį ir perkeliu į saugesnę vietą.. Bet tuos tik virpūnėlius. Tuos ilgom kojom. O kitų tai nerizikuoju imt nors ir nenuodingi
Vieni žmonės nebijo kiti bijo.
Aš irgi turėjau paniką mažesnė, bet dabar mokykloje kai kas bando voriuką kokį nuskriaust (t.y sutraiškyt) tai aš pasiemu jį ir perkeliu į saugesnę vietą.. Bet tuos tik virpūnėlius. Tuos ilgom kojom. O kitų tai nerizikuoju imt nors ir nenuodingi
-
Wizija - Pranešimai: 163
- Augintiniai:
man drauge norėjo dovanu paukštėda padovanoti, manė, kad ja besirūpindama nugalėsiu savo baimę...Bet kategoriškai atsisakiau ns nujaučiu greičiau numarinčiau ta vora nei liaučiaus bijuoti...Nes išvalyti terariumo nesiryžčiau, o ir pavalgyt idet irgi baisu jaučiu būtu.... Aš atsisakiau svajonės būti veterinarė tik dėl to, kad bijau ieiti i tvartą, nes ten voru pilna ir voratinkliu, o praktika tvarte juk butina... Tai nemanau, kad kada liausios bijuoti voru mano mama ju visa gyvenima bijo, lepia tevukui sutraiskyt, o jis juos neša pro balkona išmesti brolis taip pat laisvai rankose laiko, o maes su mama dvi bailiukės
- Blondi
- Augintiniai:
Mano buvęs šefas, universiteto dėstytojas iš Slovakijos, sykį pasakojo, jis vienai savo studentei, kuri vorų bijojo, per praktiką pasakė, kad kažkokios genties indėnai kovoja su baimėmis suvalgydami savo baimės objektą. Taigi pasiūlė jai suvalgyti keletą vorų. PO kiek laiko studentė grįžo su draugais ir pasakė jam, kad suvalgys ji tuos vorus, jeigu prieš tai jis juos valgys. Na ką, jis pasakę: prigaudykit, suvalgysiu. Tai studentai prigaudė pačių didžiausių, vorų, kokių tik rado. Jis juos suvalgė jų akivaizdoje. Kitą dieną buvo visas išbertas, odą perštėjo, ir jis vonioj mirko . O studentė, aiškų jokių vorų nevalgė
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
- Blondi
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 24 svečių