Ar galima laikyti skirtingų rūšių papūgas?
Dėmesio:
Norėdami įsigyti sveiką paukštį, atidžiai rinkitės pardavėją! Venkite aferistų, nesąžiningų pardavėjų ar veisėjų.
Jei kyla abejonės dėl pardavėjo - klauskit .
Nepamirškit ir patys įdėmiai įvertinti įsigyjamą paukštį. Patarimus, į ką atkreipti dėmesį, rasit .
Norėdami įsigyti sveiką paukštį, atidžiai rinkitės pardavėją! Venkite aferistų, nesąžiningų pardavėjų ar veisėjų.
Jei kyla abejonės dėl pardavėjo - klauskit .
Nepamirškit ir patys įdėmiai įvertinti įsigyjamą paukštį. Patarimus, į ką atkreipti dėmesį, rasit .
Narvo dydis ir gi reikšmės turi. Beje, jeigu porom laikysi, ir šiaip papūgos sugyvens (tas nemažai priklauso nuo konkrečių paukščių charakterių), bet užėjus norui veistis, vis tiek reikės atskirti, nes perinti pora vys kitus iš savo teritorijos.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Narvelio yra savadarbis ir didelis. Apsiprendziau laikyti porele banguotuku ir nimfu. Kai ateis pavasaris perejimo metas, (turiu antra narva) poreles bus atskirtos.
Tik va toks klausimas iskilo, koki maista duoti? As manau kad vidutiniu papugu maistas aisku tiks nimfom, bet manau tiks ir banguotukam. Ar as klystu? Nes man atrodo, kad vidutiniu papugu maistas yra tik siek tiek didesneis grudeliais.
Tik va toks klausimas iskilo, koki maista duoti? As manau kad vidutiniu papugu maistas aisku tiks nimfom, bet manau tiks ir banguotukam. Ar as klystu? Nes man atrodo, kad vidutiniu papugu maistas yra tik siek tiek didesneis grudeliais.
- Sanyang
- Augintiniai:
Dar esu mates pas zmones, kad viename narvelyje yra trys inkiliukai ir ten peri nimfos, banguotosios ir amadinai. Truputi keista, bet tuo metu visos poreles turejo kiausiniu.
- Sanyang
- Augintiniai:
-
Saulius - Pranešimai: 4294
- Augintiniai:
Pavyzdziui as(laikau banguotuka ir nimfa),i viena indeli pilu banguotuku lesalo,i kita nimfu,arba sumaisau abu kartu.
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
sweiki pries menesi gavau nimfa .fainute tokia .bet kiek skaiciau apie jas joms reikia draugo,tai dabar galvoju ka jai i draugus nupirkus.kolkas mano favoritai:geltonkuode kakadu,zako,neisskiriamasis.visos labai fajnos gaila pirksiu tik viena.prasau patarti kas galit
- Qnes
- Augintiniai:
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
-
gabusia - Pranešimai: 5104
- Augintiniai:
Grįžti į Tiems, kas ruošiasi pirkti
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 43 svečių