Kalendorius 2011 - apmokėjimas ir siuntimas
oi,atsiprasau,chebryte,pavelavau turbut...visa savaite buvau laaabai toli nuo interneto...kaip su tais atsidekojimais?
-
Kukutis - Pranešimai: 2888
- Augintiniai:
Aksanai jau kaip ir padekojome
P.S. Kadangi praita savaite per du bandymus nepavyko nusiusti kalendoiu i Kauna, tai siandien bandysiu perduoti per autobusu stoti. Vertinga krovini atsims Epi
P.S. Kadangi praita savaite per du bandymus nepavyko nusiusti kalendoiu i Kauna, tai siandien bandysiu perduoti per autobusu stoti. Vertinga krovini atsims Epi
-
gabusia - Pranešimai: 5104
- Augintiniai:
Siandien 15 val kalendoriau turetu buti kaune. Siuntini atsiims Epi, nuves i Deivio parduotuve. Ir is ten gales atsiimti kalendorius visi uzsisake kaunieciai..
Uz kalendorius susimokejo visi isskyrus Rodnega, kuri zadejo pervesti kita menesi.
Ruta idejau ir ta bandini, jis nesusegtas ir neiskarpytas, bet jei nori, gali paimti..
Uz kalendorius susimokejo visi isskyrus Rodnega, kuri zadejo pervesti kita menesi.
Ruta idejau ir ta bandini, jis nesusegtas ir neiskarpytas, bet jei nori, gali paimti..
-
- Augintiniai:
-
Epi - Pranešimai: 931
- Augintiniai:
pagaliau ir aš atsiėmiau kalendorių, tikrai gražiai atspausdinta, bet dabar nerandu kur pasikabint, reikią sieną gręžt
-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
Reziume del kalendoriu...
Cunami taip ir nepasieme savo kalendoriu..
Rodnega zadejo zadejo apmoketi ir paimti, bet dingo kaip i vandeni.. Kalendorius liko neapmoketas pas Vitalija parduotuveje...
*ruta* taip norejo kalnedoriaus, atidaviau nesusegta bandyni ir irgi pas Vitalija guli nereikalingas...
Cunami taip ir nepasieme savo kalendoriu..
Rodnega zadejo zadejo apmoketi ir paimti, bet dingo kaip i vandeni.. Kalendorius liko neapmoketas pas Vitalija parduotuveje...
*ruta* taip norejo kalnedoriaus, atidaviau nesusegta bandyni ir irgi pas Vitalija guli nereikalingas...
-
- Augintiniai:
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
Na tai aš prichvatizuoju Rodnegos kalendorių, jau paprašiau Vitalijos išsiųsti ir su Rodnega suderinom
Jeigu kas norit ir galit prisidėti prie apmokėjimo to kalendoriaus tai prašom nesidrovėti (parašykite man per a.ž.), nes kalendoriukas iškeliauja žmogeliui kuris stipriai papuošė šįmetinį kalendorių tačiau nelabi turėjo galimybių jį įsigyti, tad paukstis.lt nusprendė (ir esu tikra sulauks pritarimo), kad bus labai gražu jį padovanoti atsiminimui
Jeigu kas norit ir galit prisidėti prie apmokėjimo to kalendoriaus tai prašom nesidrovėti (parašykite man per a.ž.), nes kalendoriukas iškeliauja žmogeliui kuris stipriai papuošė šįmetinį kalendorių tačiau nelabi turėjo galimybių jį įsigyti, tad paukstis.lt nusprendė (ir esu tikra sulauks pritarimo), kad bus labai gražu jį padovanoti atsiminimui
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 16 svečių