Nimfų veisimas
mhm, gali būt, kad pradėjus jiem ten įsikūrinėt anksčiau padėti kiaušiniai nebus reikalingi ir bus pastumti į šalį, gal ir geriau būtų išimt 

-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
Tai gali įdėti juos tada, kai patelė į inkilą pirmą kiaušinį padės, tada priims natūraliai. O kol kas gali palaikyti juos tam inkile, kol į jį žvilgčioti pradės. Arba gali dabar inkilą su kiaušiniais laikinai padėti ant dugno, kur patelė tupėjo - gal taip greičiau inkilu susidomės, O kai pamatysi, kad lenda į jį ir bando ten tupėti, tai pakabink normaliai.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
inkilą aš iš išorės kabinu, tai jei padėsiu į vidų ir paskuj pakabinsiu vėl iš išorės, kaži ar supras, kad ten tas pats daiktas
keletą dienų luktersiu, gal susidomės...
ačiū už patarimus

keletą dienų luktersiu, gal susidomės...
ačiū už patarimus

-
- Augintiniai:
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Pries 4d pakabinau sawo nimfoms inkila, ir siandien sededamas netiketai isgirdau, kad jos leidzia idomius garsus, paziurejau ir nustebau, patinelis uzlipes ant pateles ir daro patys zinot ka, spejau nufilmuoti gal kada weliau ikelsiu. Kiek man dziaugsmo dabar, tai reiskia kad gal neuzilgo prades deti kiausinukus
- fortuzas
aš tai vėl kiaušinį radau ant dugno
susidomėjimas inkilu nulinis iš abie pusės, matomai patinui vienodai ką ten ta jo moteriškė susiplanavus ir kam ta skylė sienoj

susidomėjimas inkilu nulinis iš abie pusės, matomai patinui vienodai ką ten ta jo moteriškė susiplanavus ir kam ta skylė sienoj

-
- Augintiniai:
- fortuzas
Mano močiutė vaikšto po visokias miesto gyvūnų parduotuves ir pažysta vieną moterį kuri turi parduotuvę. Ji augina nimfas ir jas veisia. Ir ta moteris nenaudoja inkilų. Ar tai blogai? Ji sako, kad ant žemės susisuka lizdus(narvo) ir ten išperi kiaušinukus. Ar tai galimas varjantas ar gali pakenkti? 

- Pūgiukas60
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių