Nimfų veisimas
-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
Aš irgi manau,kad mano nimfutė nori poruotis,bet jos patinas ją ignoruoja,arba net kanda. Ką man daryti,kad jie gražiau draugautu ir pradėtų dėti kiaušinukus? Nors ji jau truputį apsiramino,bet vistiek dar ''kelia namus ant kojų''
Mes jiems jau padarėm peruklą ir pridėjom truputį šieno... Gal nereikėjo?

- Dgramune
- Augintiniai:
Echhhh... Peryklą,ne peruklą
Ir dar norėjau pasakyti,kad aš tikrai manau,jog ji pradėjo ''kelti namus ant kojų'' kai mes jai pastatėm peryklą...Ji vis meilinasi prie patino,bet jis ją ignoruoja,kanda... 

- Dgramune
- Augintiniai:
na mes ir tupim intensyviai nuo 3 kiausinio o is viso galutinis rezultatas 5 kiausiniai ar tai reiskia kad pirmi 2 kiausiniai bus tusti ?nes tupedavo bet su pertraukom arba pasikeisdami .
-
KAROLInute - Pranešimai: 520
- Augintiniai:
Aš manau,kad ji ne dėl peryklos rėkia,o šiaip tai mes ją pastatėm narvo išorėjo,kur yra įėjimas iš šono,na taip sujungėme peryklą su šoniniu iėjimu... Ji prieš pora min. į ją žiūrėjo susidomėjusi labai... Bet vistiek patinėlis ją ignoruoja...
Mes į peryklą įdejom tokio smulkaus šienuko kokia saujalę,kad galvojom jai jau perės,kad neperėtu ant kieto pagrindo...
Ir dar labai nustebau,kad vakar mano Kivis sučiulbėjo tokia trumpa (truko kokia 1min.),bet labai gražią melodiją ir irgi buvo gan aktyvus,bet šiandien toks ''flegmatiškas'' kaip visada....
O aš taip noriu,kad padėtu pora kiaušinuku,kaip miela būtų žiūrėti....
Mes į peryklą įdejom tokio smulkaus šienuko kokia saujalę,kad galvojom jai jau perės,kad neperėtu ant kieto pagrindo...
Ir dar labai nustebau,kad vakar mano Kivis sučiulbėjo tokia trumpa (truko kokia 1min.),bet labai gražią melodiją ir irgi buvo gan aktyvus,bet šiandien toks ''flegmatiškas'' kaip visada....
O aš taip noriu,kad padėtu pora kiaušinuku,kaip miela būtų žiūrėti....

- Dgramune
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių