Apšvietimas
kad tie skyriai vertikaliai eis, tai arba lempa tures būti apie 1,3m ilgio arba dėt mažas lemputes į kiekvieną
-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
na tai ir lempa dedi vertikaliai(kuriam nors šone) per visus tris skyrius, 120 cm ilgio, tai tikrai yra lempų, pats turiu virš vieno bliūdo
-
gede - Pranešimai: 4906
- Augintiniai:
na, tada lyg ir išsisprendė viskas, o pati lempa gali liestis prie paviršių? vistiek ji bus išorėj ir ir priklausomai kaip pritaisysiu, manau gali liestis prie plastiku vilkto sieto....
-
- Augintiniai:
uoj, ne, i vidų tai nenoriu, kažkaip nesaugiai paukščiams man atrodo, koją įkiš dar į kokį tarpą...
o ir vertikaliai vienos lempos per tris celes neįtaisysių viduj, tik išorė lieka, bet pusę metro atitrauk nuo narvo irgi nėra galimybės.
aj, reikia kraustytis į šviesesnį butą ir išsispręs problema
o ir vertikaliai vienos lempos per tris celes neįtaisysių viduj, tik išorė lieka, bet pusę metro atitrauk nuo narvo irgi nėra galimybės.
aj, reikia kraustytis į šviesesnį butą ir išsispręs problema
-
- Augintiniai:
Tu įdėk narvo nuotrauką didesnę, aš tau pabandysių papaišyti ant jos varijantus, jei kils kokių minčių. Pas mane tas šviestuvas prie mdp(medžio drožlių plokštė) prisuktas, šviečia irgi per tinklą, na nėr ten jokių šešėlių, nebent konstrukcija, kokia tai navatna , ir jo, teisingai sakė, pati lempa neturi liestis prie nieko, jos kaista, bet šviestuvai būna su plastikiniais gaubtais, tai tiesioginio kontakto pavojus atkrinta, kaip ir...
-
gede - Pranešimai: 4906
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 10 svečių