Astrildų, amadinų mityba bei maisto papildai
-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
nu, su amadinų lesalu, tai prasti reikalai, kainos kosminės, o man dar kai reikia dideliais kiekiais
verkių gatvėj ta parduotuvėlė gelbsti kažkiek tik
verkių gatvėj ta parduotuvėlė gelbsti kažkiek tik
-
- Augintiniai:
-
Rodnega - Pranešimai: 1830
- Augintiniai:
o kokios šalies čia firma? pigiausiam moku po 6lt už kg, nors ir švarus lesalas atrodo, bet maišau su versele, nes gana stambios soros.
idealu būtų jei kokią versele išeitų gaut po 5lt/kg
idealu būtų jei kokią versele išeitų gaut po 5lt/kg
-
- Augintiniai:
-
Rodnega - Pranešimai: 1830
- Augintiniai:
aš šeriu versele tas kur be granuliuotų vitaminų- 7,20Lt/kg parduotuvėje fabijoniškių 2 .
toks pat produktas tik 500g kikoje irgi 7 litai...
Kas papūgas laiko, tai ten pat jie prekiauja sveriamu versele-laga maistu papūgoms, nelabai žinau kiek kainuoja, bet turbūt pigiau nei fasuotas. Mačiau didžiulius maišus stambiom papūgoms, bei vidutinėms, gaila smulkiems paukšteliams jie dideliais maišais neturi.
tiesa, žinant mūsų prekybininkųtautinius įpročius, nelabai aišku ką vis tik mes perkam. Nesenai skaičiau kad maskvoje 3-4 metus atgal kai buvo prekiaujama vien tik padirbtu versela-laga maistu, t.į. į tokias pat pakuotes buvo pakuojamos neaiškios kilmės ir sudėties grūdai, skirėsi nežymiai tik markiruotė su data ant pakelio.
Klausimėlis,o kokiomis normomis (sausiako) šeriate savo amadinas? Ar normuojate maždaug paukščiui į parą, ar - kiek sules tiek ir gerai, svarbu kad nemažai?
toks pat produktas tik 500g kikoje irgi 7 litai...
Kas papūgas laiko, tai ten pat jie prekiauja sveriamu versele-laga maistu papūgoms, nelabai žinau kiek kainuoja, bet turbūt pigiau nei fasuotas. Mačiau didžiulius maišus stambiom papūgoms, bei vidutinėms, gaila smulkiems paukšteliams jie dideliais maišais neturi.
tiesa, žinant mūsų prekybininkųtautinius įpročius, nelabai aišku ką vis tik mes perkam. Nesenai skaičiau kad maskvoje 3-4 metus atgal kai buvo prekiaujama vien tik padirbtu versela-laga maistu, t.į. į tokias pat pakuotes buvo pakuojamos neaiškios kilmės ir sudėties grūdai, skirėsi nežymiai tik markiruotė su data ant pakelio.
Klausimėlis,o kokiomis normomis (sausiako) šeriate savo amadinas? Ar normuojate maždaug paukščiui į parą, ar - kiek sules tiek ir gerai, svarbu kad nemažai?
-
Madeira - Pranešimai: 268
- Augintiniai:
7.2 už 1kg nelabai taupiai išeina
o ir užsiperku aš minimum po 10kg, nes man į dieną kažkur apie 200 gramų išeina
vat tokio maišo didelio, ir reiktų...
o dienai aš tai nenormuoju, jei grįžus iš darbo jau girdžiu, kad paukšteliai neramūs, čirškia, skraidžioja po narvą, tai jau žinau, kad pamažinau lesalo įpilt.
nemanau, kad taip gerai
o ir užsiperku aš minimum po 10kg, nes man į dieną kažkur apie 200 gramų išeina
vat tokio maišo didelio, ir reiktų...
o dienai aš tai nenormuoju, jei grįžus iš darbo jau girdžiu, kad paukšteliai neramūs, čirškia, skraidžioja po narvą, tai jau žinau, kad pamažinau lesalo įpilt.
nemanau, kad taip gerai
-
- Augintiniai:
-
cezis - Pranešimai: 285
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 8 svečių