Traukuliai - trūkčiojimai sparnais, galvos sukiojimas
Dėmesio:
Pastebėję paukščio negalavimą kuo skubiau kreipkitės į veterinarą. Paukščiai slepia savo ligas ir tuo metu kai ji būna pastebima dažnai būna jau įsisenėjusi ir kritinėje būsenoje.
Pastebėję paukščio negalavimą kuo skubiau kreipkitės į veterinarą. Paukščiai slepia savo ligas ir tuo metu kai ji būna pastebima dažnai būna jau įsisenėjusi ir kritinėje būsenoje.
Jeigu visada turi kreidos, kurią vartoja, tai kalcis tikrai atkrenta, sausas maistas šiaip neturėtų sukelti ir vit B trūkumo, gauna morkų, tai ir vit A netrūksta hmm hmm, na nebent koks disbalansas gavosi, bet kadangi tik vienas iš visų taip, tai manyčiau, kad kažkas įgimto.
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
Manau kad gali ligos išryškėti su laiku, pradžioja būna nešiotoju, o vėliau suserga. O dėl perspektyvu sunku ką pasakyti, nes viskas tik spėlionės, visai neaišku kas ištikro nutiko Tas susuktas sprandas, aš taip suprantu panašiai kaip radikulitinis toks, na spazmas, raumenį sutraukia, tačiau priežasčių įvairių gali būti... Tik visos tokios netvirtos, tiek medžiagų trūkumi - lyg ir neturėtų jų būti, tiek virusiniai - irgi būtų daugiau sergančių kogero, o gal apsigimęs gimė, gal nesivysto koks organas ar tiesiog prastai funksionuoja, gal.... Na aš labiausiai prie paskutinės versijos būčiau linkusi.
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
- Arven
- Augintiniai:
vitaminų trūkumas galėtų būti, o dar jei mažiausias mažiausiai maisto gauna (nes didesnieji aktyvesni). Tėvai kai paukščiukus maitiną tai ne tik palesa, bet ir vandens pageria, tai jeigu vitaminai į vandenį būtų lašinami, tai gautų paukščiukas papildomai tų vitaminų. Daigintuose kviečiuose vitamino B daug yra, jeigu tėvai juos lestų, irgi gerai būtų. Daiginukuose ir vitamino E yra, kuris irgi padėtų.
Kad ir zooparduotuvėse gali pasižiūrėti kokių vitaminų paukščiams, tik jų sudėtį pasiskaityk, kad palyginti galėtum.
Kad ir zooparduotuvėse gali pasižiūrėti kokių vitaminų paukščiams, tik jų sudėtį pasiskaityk, kad palyginti galėtum.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Vistik radau tuos vitaminus, kur pas mus parduotuveje turi:
Gal visai neblogi, gal man juos nupirkti??
Gal visai neblogi, gal man juos nupirkti??
- agnele77
- Augintiniai:
Padaiginti galima ir sauso lesalo, jeigu jame tik sėklos (nėra džiovintų vaisių, žolelių, granulių ar kokių pūstų kukurūzų). Gali pabandyti pati košytės pasidaryti, receptas čia viewtopic.php?f=22&t=132&start=0, o darant ją, nudoti vandenuką su įlašintais vitaminais.
Jeigu kitokių vitaminų nėra, tai tiks ir šitie, juose daug B grupės vitaminų. E nemačiau, ir seleno lyg nėra, bet gal užteks ir B grupės. Nors E prie kai kurių susirgimų svarbus. Atsimenu, kad mano Mažė tokio amžiaus sirgo, tai veterinaras patarė duoti vitaminų, kuriuose E būtinai būtų.
Jeigu kitokių vitaminų nėra, tai tiks ir šitie, juose daug B grupės vitaminų. E nemačiau, ir seleno lyg nėra, bet gal užteks ir B grupės. Nors E prie kai kurių susirgimų svarbus. Atsimenu, kad mano Mažė tokio amžiaus sirgo, tai veterinaras patarė duoti vitaminų, kuriuose E būtinai būtų.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Gal visai nusipezesiu ,o negali trukti magnio?Kiek zinau nuo jo trukumo visokie meslungiai buna.Ar lesdavo pauksteliai riesutu,razinu,vynuogiu,morku,kopusto,grikiu,ryziu? Situose visuose jo gana nemazai yra.Gal maziausiam ir pritruko,ar sutriko kokio vitamino isisavinimas.
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 14 svečių