Kanarėlės
Dėmesio:
SVARBU! LIZDELIS PAUKŠČIUKAMS REIKALINGAS TIK PERĖJIMUI (bei skatina kiaušinukų dėjimą)
SVARBU! LIZDELIS PAUKŠČIUKAMS REIKALINGAS TIK PERĖJIMUI (bei skatina kiaušinukų dėjimą)
- Arven
- Augintiniai:
Na, mano paukščiams tai negresia, nes jie vienas kitu domisi tik kai pykstasi... Taigi iki jauniklių dar toli gražu.
Bet šiaip daug kur rašo, kad naudoja kokoso pluoštą, medvilnės storus siūlus sukarpytus arba vatą. Tikriausiai geriausia kuo panašesnės į natūralias statybos medžiagos. Ką Jūs naudojat, lea?
Bet šiaip daug kur rašo, kad naudoja kokoso pluoštą, medvilnės storus siūlus sukarpytus arba vatą. Tikriausiai geriausia kuo panašesnės į natūralias statybos medžiagos. Ką Jūs naudojat, lea?
- Arven
- Augintiniai:
"Jūs" į mane tai kreiptis nebūtina
daug kur rašo apie tą kokoso pluoštą, kaip pirmą medžiagą, bet asmeniškai man ji abejonių kelia.
o lizdam sukti duodu šieną graužikams, kur kikoj pardavinėja ir taip pat karpau medvilninius siūlus
daug kur rašo apie tą kokoso pluoštą, kaip pirmą medžiagą, bet asmeniškai man ji abejonių kelia.
o lizdam sukti duodu šieną graužikams, kur kikoj pardavinėja ir taip pat karpau medvilninius siūlus
-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
Man tai kaip tik baisiau su tais siūlais atrodo, kad jie gali apsivyniot. Palyginus vatos pluošteliai minkšti ir gležni.
Bet vat būtent šienas graužikams susilaukė bent kažkokio dėmesio - šapelius iš pradžių žvirblis bent pasinešiojo.
Bet vat būtent šienas graužikams susilaukė bent kažkokio dėmesio - šapelius iš pradžių žvirblis bent pasinešiojo.
- Arven
- Augintiniai:
geriausiai tai sieniukas,sausa zolike,kokie sapeliai smulkus,va is ju kanareles geriausiai lizda pasidaro,pats asmeniskai tokius naudoju ir mano seni draugai gamtininkai lygiai taip pat daugeli metu daro,tai problemu jokiu.
-
Akelas - Pranešimai: 170
- Augintiniai:
Užmačiau, kad apie lizdo statybą kalbat Aš karpydavau vilnos storus siūlus, o kaip pagrindą išklodavau veltinio gabalais (nes pati veltiniauju, tai atlieka atraižų). Minkšto minkšto šienuko iš kaimo turėjau pasirinkusi, na dar paukštukai mėgdavo popierinę servetėlę suplėšytą įsitempti, tai gabaliukais pasmulkindavom dėl įvairovės ir kad darbo turėtų, padėdavom narvo dugne, patys susinešdavo
-
Kleckepytė - Pranešimai: 379
- Augintiniai:
mano javoms labai patiko sukti lizdą iš šito pluošto (rafija), naudojamo floristikoje, aš ji sukarpiau 5-10 cm ilgio..ir idėjau i lizdą, bei narvą, kad patys susineštų - labiau nešiojo nei šieną
siūlų - vengių dėti išvis, baisu kad apsivynios kojos, nagučiai paukščiukų ar dar kas blogo atsitiks...
dėl veltinio...kadais audžiau mintį nuveltį lizdelį iš vis naturalų ir pasiūlyti paukščiams:) jei susiruošiu, papasakosiu
siūlų - vengių dėti išvis, baisu kad apsivynios kojos, nagučiai paukščiukų ar dar kas blogo atsitiks...
dėl veltinio...kadais audžiau mintį nuveltį lizdelį iš vis naturalų ir pasiūlyti paukščiams:) jei susiruošiu, papasakosiu
-
Madeira - Pranešimai: 268
- Augintiniai:
na va ir as siandien isigijau dvi kanareliu pateles labai graziai gieda,dabar reikes ieskoti kanareliu patineliu
- Evelinka
- Augintiniai:
-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
Grįžti į Amadinos, Kanarėlės, Astrildos, Ryžinukai, Amarantai, Munijos, Nigritos ir Pitilijos
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 9 svečių